İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Hesabı Nasıl Bozduruluyor

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben paypaldaki parayı nasıl bozduğunuzu öğrenmek istiyorum.acaba sadece türkiyeyemi eft yok.Diğer ülkelerdeki bankalara para transferi yapılabiliyormu.
Birde bozan arkadaşlar yurt dışı banka hesabımı kullanıyorlar yoksa oradaki parayla satınca para edecek ürünmü larak bozuyorlar.Sayygılar Tşk Ederim

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
forumda paypal bozan arkadaşlar var belli bir komisyon karşılığı paranı bozuyorlar ve banka hesabına ytl olarak yatırıyolar

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben onların yaptığını biliyorum zaten.ben nasıl yapıldığını anlamaya çalışıyorum.

swatgold

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akifokur arkadaşım.ben bazen paypal bozuyorum.neden ve nasıl bozdugumu anlatayım sana.yurtdışında ürün almam gerektiğinde yada net ortamında alışveriş yapmam gerektiğinde paypal hesabından harcama yapıyorum.bazı arkadaşlarımız komisyon karşılığı bozuyor.vede haklılar.paypaldan hesaba eft ücreti 5 $ + bugün ve yarının döviz kuru gözönüne alınarak bozuyorlar.birde güven meselesi var tabi.sen başka ildesin karşı taraf başka ilde.birbirinze güveneceksiniz.paralarınızı takasa vuracaksınız.vs işte.ben bazen bozuyorum işim düşerse oda komisyon almıyorum.:D (şimdi arkadaşlar düşünücek alıp kaçıyor diye :D)

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
En iyi yollardan biri paypaldan direk kredi kartına yatırtmak. Biraz komisyonu var ama temiz ve güvenli yol.

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam istediğimiz kredi kartına yaıtrabilirmiyiz.ve nasıl yapacağız komisyon oranı nedir.biraz açarmısınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.