İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PayPal Hesaplarınız Verified (Onaylı) Yapılır!!!

akreppp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum da böyle msj ları çok gördüm bnde onaylayayım dedim ve msj larınızı bekliyorum

Arkadaşlar kredi kartı olmayan ve PP hesabını Verified (Onaylı) yapamayanlar için dev hizmet.

Hesaplarınız "7 LİRA" karşılığında verified yapılacaktır. Ödeme İş Bankası veya 6$ PP hesabıma yapılabilir.

Nasıl Olacak?

Gayet basit. Ben size sanal kart numarası ve şifresi vereceğim, siz de kendi isminizle birlikte bunları girerek onaylayacaksınız. Sonra size PayPal'ın gönderdiği kodu söyleyeceğim ve işlem tamamlanacak. Yaklaşık 10 dakika içinde hesabınız onaylı olacak. Ayrıca onaylı olduktan sonra 1.95$ PP tarafından hesabınıza eklenecektir.

lütfen ciddi olan kişiler msj atsın bn şimdiye kadar 50 pp onayladım ekiden 5$ yapıyodum ama 1.95$ bnm sanal kartımdan kartımdan kesiliyor..Ve sizin pp lınıza yatırılıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.