İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal İçin Banka Hesabı

S

Sticks

Misafir
Evet arkadaşlar,
Birçok kişi Paypal için nasıl bir Amerikan bankasından hesap açtırırım diye soruyordu ve araştırdım buldum. Maestro - Debit card da veriyorlar ancak öyle sallama ve amatör biryer olmadığından dolayı bazı istedikleri evrak vb var.
Örneğin pasaport, kimlik, fatura ve benzeri detaylar.
Kusura bakmayın o kadar fazla bilgi sunamayacağım çünkü benim paypaldaki paramı nakite çevirme ihtiyacım olmadığından açıkçası ben ilgilenmiyorum.Bir arkadaşın sorusu üzerine baktım ve buldum
Site adresi : http://www2.valisinternational.com/?pg=personal

Bazı ücretleri filan da var mesela online Wire için $20-30 gibi. Kimileri için bu para çok fazla gözükecektir ama size şunu söyleyeyim bu $30 filan çok doğal neden derseniz genellikle yurt dışındaki tüm bankalar aynı ücreti almaktalar. Örneğin 2checkout bile Komisyon kesmesine rağmen Wire için $20 alıyor.

Kısacası bu servisi kullanacak kişiler normal paypalında $30-40 olan kişiler olmayacaktır. Paypal ile işlem yapan ve nakite çevirmek için bu servisi kullanacak kişiler paypal ile ticari olarak ilgilenen kişiler olacaktır.

Neyse çok yazdım yine yazmıycam dedim ama kolay gelsin.

Lütfen bana soru sormayınız çünkü gerçekten başka bilgim yok bu firmanın bu işi profesyonelce yaptığı dışında. Tercüme için bana değil başlığa yazın ki diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır sanıyorum.

Herkese kolay gelsn

S

Sticks

Misafir
bunun dışında aklıma gelmişken yazayım :
Google 'da
US Accounts for Foreigners
Free Debit Cards
gibi terimleri yazarak da aramalar yapabilirsiniz (sadece Google değil Yahoo yuda kullanabilirisniz)

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tercüme edicek var mı ?

Can VALIS help me to get a PayPal account?
Yes and No. PayPal will approve you or not based on their own policies, often they will approve you even if you don't live in a pre-approved country, with the stipulation that you first get a US Bank Account in your own name. Contact PayPal for info then come and get an account from us. The USBPP does qualify you for a US Business PayPal account.
-----------------------------------------------------------------------
If I qualify for an International PayPal account can the US bank account get me verified?
If you have an International PayPal account you can attach your US bank account to it for "Withdrawals" and "Add Funds", when this was written it would make your account "International Verified".

G

Geveze.at

Misafir
Güzel hosta paypal oadar güvenli bir sistem degil. Acigi cok cok fazla. Hesaplarinizin bloke edilme durumu olabiliyor.

webmasterrifo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasil bloke edilme sansi? Hesapta 1000 dolar varsa kafasina gore bloke edebiliyor oylemi? yapma usta, google mu sedo mu bu? Bir banka dusun, hesabin var, hesaptada yuklu bir para. ve banka hesabi bloke ediyor rastgele. Boyle birsey olabilirmi? oyle olsa adamlar kafasina gore kapatir ve köseyi kolaydan doner. Emin olmadan insanlarin beynini karistirmayalim lutfen

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.