İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal kullanımı hakkında yardım

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Paypal hakkında sorularım:

1- Kredi kartıyla verified edilmeden 650 dolara kadar kullanılabiliymuş. Doğrumu?
2- İşlem ücreti ne kadar alıyorlar? Mesela birisi bana 10 dolar gönderdi. Bu benim hesabıma direkt geçermi yoksa kesinti olurmu? Ben birine para gönderirsem işlem ücreti ödermiyim ve para çekince işlem ücreti alınıyormu?
3- Adsensede olduğu gibi bundada ödemelerde dolar TL ye çevrilipmi gönderiliyor ve kaç gün içinde geliyor?

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Cevaplar :

1- Evet onaysız hesaplarda kısıtlama var.Hesabınızı onaylarsanız sınırsız gönderebilirsiniz.
2- Karşı taraf hediye , borçlu olunan ödeme vs. olarak gönderirse kesinti olmaz.Galiba hesap türünü yükseltince kesinti yapılıyor.Sabit bir kesinti miktarı sözkonusu değil.
3- Hesabınıza para çekme seçeneğini kullanırsanız o günün güncel kurundan hesaplanır.5-7 iş günü içerisinde ödemeniz gelir.Eğer ki gelmemişse bankayı arayıp onaylamanız gerekmektedir(Bazı bankalarda var).14 iş günü içerisinde ödeme gelmediyse çektiğiniz miktar paypal hesabınıza geri döner.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Sağol. Peki para çekme limiti varmı?

Birde biri hesabı verified etmeden para çekemezsin dedi. hesabı verified etmeden banka hesabıma eft göndertemezmiyim?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.