İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal limit sorunu

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
az önce paypal bakiyemden bir kısmını bozdurmak istedim hesabımda fazla para olmasına rağmen paypal gönderim limiti 42,05 dolar gibi komik bir rakamı gösteriyordu. ve göndermek istediğimde şöyle bi hata mesajıyla karşılaştım..

This transaction exceeds your remaining sending limit. Please complete your enrollment in the Expanded Use Program. You will then be allowed to send more money.

bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
paypalın yeni sanırım
kredi kartı doğrulama numarasını yazmanı istiyor
expanded code dediği o olsa gerek

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
eksretede PAYPAL yazan yerin yanında " 4 haneli "bir kod yazar. o kodu girmen lazım. yoksa " tam sürüm " kullanmazsın paypalını
kolay gelsin

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konuyla alakalımı bilmiyorum ama, 1 aya yakın sürede baya bi para kazandım sedodan ve paypal da açmıştım ordan ödeme alabilmek için. sedo kazancını paypal harici nasıl alabilirim yol gösterirmisiniz :(

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım sallama banka hesabı girdiğin için oldu bende ödemeyi kabul etmek için girdim bakmadım şimdi belki bana da olmuştur.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
eksretede PAYPAL yazan yerin yanında " 4 haneli "bir kod yazar. o kodu girmen lazım. yoksa " tam sürüm " kullanmazsın paypalını
kolay gelsin

paypalı açtığım zamanlarda arkadaşın kartını kullanmıştım daha sonra verifid yaptırmak için bir kaç işlem yaptım ama ne yaptığımı hatırlamıyorum sanırım o dediğin kod arkadaşın ekstresine gitti şuan kendi kartımı ekleyip bu olayı ortadan kaldırabilirmiyim bilgisi olan varmı ?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
40 ar 40 ar yollarsın belli aralıklarla
veya internette harcayabilirsin sanıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.