İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal lütfen yardım

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Accept Payment kilikli bir link vardir herhalde PayPal hesabina girdiginde. Eger Verified isen Accept -> (Banka Hesabi Eklemeden) -> Accept Payment/Continue

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kredi akrını girdim ama

şimdi arkadaşlar ben ilk paypalımı açtığımda ölesine açmıştım dün 35 dolar gibi paypalıma para geldi şimdi onu kullana bilmem için kredi kartı kredi kart bilgisini girdim paypal hesabıma add card diğe ve sonra karşıma çıkan üç seçenekten ortadakini tıkladım ve balence 25 usd yazdı şimdi kredi kartımdan 3 dolar fln mı kesilecek ve paypalımı ne şekilde bozarım yada interntte nasıl kullanırım biraz bilgi verirseniz sevinirim:):D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
kenan56' Alıntı:
şimdi arkadaşlar ben ilk paypalımı açtığımda ölesine açmıştım dün 35 dolar gibi paypalıma para geldi şimdi onu kullana bilmem için kredi kartı kredi kart bilgisini girdim paypal hesabıma add card diğe ve sonra karşıma çıkan üç seçenekten ortadakini tıkladım ve balence 25 usd yazdı şimdi kredi kartımdan 3 dolar fln mı kesilecek ve paypalımı ne şekilde bozarım yada interntte nasıl kullanırım biraz bilgi verirseniz sevinirim:):D

Kredi karti paypal ile odeme yapmak icin gerekiyor bildigim kadari ile.
Parani alabilmen icin Amerika'da yada Almanya'da (bunu forumda okumustum) hesabin olmasi gerekiyor.

F

fenerli

Misafir
kenan56' Alıntı:
şimdi arkadaşlar ben ilk paypalımı açtığımda ölesine açmıştım dün 35 dolar gibi paypalıma para geldi

sana fake (sahte) mail gelmiş olmasın sakın sen para gönderiyor olma, yukarıda "öylesine açmıştım" ve "para geldi" gibi bir ifade olunca böyle düşündüm.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.