Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merak ettim paypal loginimizi yani mail adresimizi degisebilme gibi bir durum varmi? Veya iptal edip ayni kredi kartiyla tekrar baska mail uzerinden alabilirmiyiz.
Evet gördüm saolun arkadaşlar. Şimdi bu mailleri hepsini kullanabiliyormuyuz? Mail yanında (Unconfirmed) yazmakta. Bu adreslerlede para alış verişi yapamammı?
Bütün maillerin ile alışveriş yapabilirsin. Unconfirmed olayıda onaylama ile ilgili. Yeni yazdığın eposta adresine paypal dan bir kod gelir. O linke tıkladığında adresin onaylanır.
Bildigim kadar ile unconfirmed ile alisveris yapamazsin.
Confirm (onay) yapmak icin email adresine gelen bir kodu verify etmen gerekiyor hatirlagim kadari ile.
Evet onayladığında düzeliyor. Hatta her maile farklı bir adres ve isim ekleyebiliyoruz. Ancak ben bir yere para yolladığımda Yollayan kişi acaba aynı isimlemi görünüyor. Onu deneyemedim henüz ama mantıkmen öyledir herhalde.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.