İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal ,moneybookers, e-gold ,kendiniz bozun !

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal,moneybookers,e-gold bozmak için yeni bir alternatif buldum.

paypal %2.4 ve 30 dolar
e-gold %1 ve 30 dolar
moneybookers %2 ve 30 dolar

fix ücret karşılığı, Türkiyede istediğiniz banka hesabına alabilirsiniz.

bu bilgiyi reklam karşılığında ilgilenen kişiler paylaşacağım.
ilgilenen lütfen p.m atsın.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
moneybookers neden bozayım ki zaten ben banka havalesi yapabiliyorum moneybookersla.neden komisyon vereyim..
paypal e-gold tabiki banka hizmeti vermiyor orada haklısın..

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet ama paypal bozduranlar için gerçekten çok iyi bir seçenek

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
birkaç kişi alıp pozitif sonuç çıkarsa bende istediğin fiyatı verebilirim. Ama gördüğüm kadarıyla kimse yaklaşmıyor buna :(

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu bilgiyi 100 dolar karşılığında satıyorum.
eğer forumdan5-6 kişi bulabilirsem , hepsine aynı anda açıklıyacağım,nereden ve nasıl bozdurulacağını.

eminim birçok arkadaşın işine yarıyacaktır,her seferinde birilerine komisyon vermektense ,kendileri bozdurup kar edebilirler.

yani ben 1 kere para istiyorum, öğrenen kendi bozdursun.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sıze soyleyeyım olmazsa dısarda satılan debıt kartlar var burada accountlarınızı bırlestırıp bankamatıkten bu komısyonlara cekıyorsunuz ben boyle bır baslık acmıstım + rep verırısenız sevınırım amacım para deıl rep adı durun sıze baslıgıda vereyım bare :D
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=25219

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dikkatli olalam

iyi hoş ama , o verdiğin site ,debit card dağatan bir site.
bence o firmayı bilmeden burda paypal bozacak kişilere referans vermen yanlış.
bu şekilde 100 dolara debit card dağatan birçok site var, ve çoğu dolandırıcı çıkıyor.

üstelik verdiğin sitenin ismi bir affiliate networke bağlı, yani dikkat ettiysen o kartı alacağımız site esas olarak o firmaya ait değil. o firmanın satışını yapan herhangi bir kişiye ait, altında yazıyor zaten , sizde bir debit card alın sizede bu şekilde bir site yapalım ,siz de para kazanın.

ben bu şekilde çok para çalan dolandırıcı site gördüm, lütfen bir siteyi referans gösterirken ve önerirken ,biraz daha dikkatli olalım.burdaki ayda 1000 dolar bozduran kişiler , tutupta bin doları ne olduğu belli olamayan siteye göndereceklerini hiç zanletmem.

Bu arada önereceğim sistemin dışında , amerikada banka hesabı açmak isteyenlere ,hangi bankada hesap açtırabileceklerini söyliyebilirim.amerikada çok bilinen güvenilir bir banka.Bu bilgiyide 100 dolar karşılığı satıyorum .

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer ücretsiz olarak paylaşacağınız bilgileriniz varsa, "internet bankaları" bölümümüzü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eğer bilgilerinizi satmayı düşünüyorsanız, "internet bankaları" bölümümüzü bir daha kullanmamanızı rica ediyorum. Bunun için değişik bölümümüz var.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sadece gordugumu soyledım referans olmadım affılate ım de yok yanı bılın ama fırsatcılık yapmaktansa yol gostermenın bır paylasım forumunda daha etkılı olacagını dusunuyorum

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet haklısın en azından incelemiş oldu.
bu arada konuyu bu bölümde kapatalım, yeri tam olarak burası değil.
bu konu ile ilgili bana ulaşmak isteyen p.m göndersin.

konuyu kapatabiliriz.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
valla açıkçası bu akıl harcı değil
ayda ortalama 2000-3000 $ paypal giriş - çıkışım var
1000 $ ı paypalde kalıyor. diğerini ex-change yapıyorum ihtiyaçlar doğrultusunda.
100 $ problem değil ama ben şahsen vermem bu parayı. çünkü ortada kaynak yok. gerekirse 300 500 $ komisyon veririm bozdururum ama bilirim kime bozdurduğumu. böylesi daha iyi. hele ki bu " ortamda:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5