Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
param çalındı demek istemiyorsanız
darxis tam kendi
sorunsuz itina ila tam 4 dakikada bozdu havalemi yaptı
hemde %9la..
okan.yildirim dan başkası yalan
darXis ile paypal konusunda sonuna kadar çalışabilirsiniz. Hem komisyon oranı son günlerde aza indirgendi, hemde en en geç 1-2 saat içinde para hesabımızda oluyor. Daha önce birkaç kez paypal bozdurdum ve Allah izin verirse paypalımı darXis'e bozdurmaya da devam edeceğim.
Ben de mukerrer defalar sorun yasamadan islem yaptim, su siralar da kabul ediyor musun? Onceden mail ile yazayim mi gondermeden, yoksa direk gonderiyim mi adres eskisiyle ayniysa?
Ben de mukerrer defalar sorun yasamadan islem yaptim, su siralar da kabul ediyor musun? Onceden mail ile yazayim mi gondermeden, yoksa direk gonderiyim mi adres eskisiyle ayniysa?
her ay mutlaka bi kaç dolar bozduruyorum. yaklaşık 10 dakikada işlem tamam. tabi günlük limiti dolmadıysa. bi çok forumda da paypal bozdurmak isteyenleri ona yönlendiriyorum. kesinlikle bozdurmak isteyenler için doğru adres...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5