İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal ödemesi yanlış Hesaba Yatarsa ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Sitelerimden birinde belirli bir dönem adbrite reklamları kullandım ufak tefek sitelerin bi kaçında halen duruyordu damlaya damlaya göl olur misali 50 dolar ödeme alt limitini aşmış fakat adbrine panelimde paypal adresi yerinde adım yazınca xxx xxxxx şeklinde gönderilmiş.

Bu ücreti Nasıl kendi paypal hesabıma alabilirim.Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer kullanılmayan paypal hesabıysa eğer [email protected] gibi, bu para belirli bir süre sonra gönderene geri döner. ama birisi eğer daehuahzu.com u kayıt eder ve bu maili alırsa parayı alabilir :p en güzel yolu adbrite'a mail atıp durumu bildirmek.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
eğer kullanılmayan paypal hesabıysa eğer [email protected] gibi, bu para belirli bir süre sonra gönderene geri döner. ama birisi eğer daehuahzu.com u kayıt eder ve bu maili alırsa parayı alabilir :p en güzel yolu adbrite'a mail atıp durumu bildirmek.

plop yanıtın için teşekkürler

ama sorun şurda

adbride panelinde
paypal adresi kısmında
benim ismim yazıyor

xxxxx xxxxx

şeklinde :s

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben adbrite kullandığım zamanlar paypal ile ödeme yapmıyordu, e-gold ile yapıyordu; limit de 100$'dı. onun için bilemiyorum da. panelde değistiremiyor musun o kısmı peki? xxxxx xxxxx kısmını [email protected] yapmayı denesene :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.