İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Problemi

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önce paypala eklediğim kredi kartımı sanırım silmiştim. Şimdi yeni bir kart eklemek istiyorum ama hangi kartımı eklersem ekleyeyim aşağıdaki mesajı veriyor. Anlayan biri varsa yardım lütfen...

That credit card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each credit card may only be assigned to one PayPal account. Please use a different card.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eklemek istediğin kredi kartı, halen başka bir paypal hesabına bağlı. Güvenlik bakımından her kredi kartının tek bir paypal hesabına bağlanmasına izin veriyoruz. Lütfen başka bir kart deneyiniz.

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cevabın için teşekkür ederim de ben daha yeni aldığım karta bile aynı şeyi söylüyor, anlamadım gitti...

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çözdüm teşekkür ederim. Eski kayıtlı adresi kabul etmiyormuş nedense. yeni adres girdim kabul etti...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5