İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal sorusu

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
paypal hesabımda hiç para yok.
kredi kartımdan para ekleyip alışveriş yapacağım ( atıyorum hosting alacağım veya bir program lisansı alacağım )
xxx firmasınn paypal hesabına atıyorum 55 dolar gönderdim kendi pay pal hesabımdan ( kredi kartımdan ödedim )
bir defaya mahsus ödeme yapmak istiyorum. bunun seçenekleri var mı?
yani :

- sadece 1 defalık ödeme yap
- yada şu şu aylardan sonra iptal et

gibi..

kusura bakmayın daha paypalden hiç alışveriş yapmadımda.
yani 1 aydan sonra para çekebilirmi karşı taraf? paypalde para yok ama kredi kartım kayıt edilecek sonuçta paypal hesabıma

D

dnturkey

Misafir
merhaba ;

normal şartlar altında sadece 1 kere ödeme yapılır.

ama subscription yaparsa her ay otomatik para çekilebilir.

bunun olmaması için subscription yaratmaman gerekiyor. bu kelime geçiyorsa dikkat etmelisin.

ama eğer oluşturduysan subscription. paypal hesabına login olarak bunları iptal edebilirsin.

birde güvenemiyorsan ve kredi kartının limiti çok ise sanal kart ile üye olmanı tavsiye ederim.
böylece senin belirlediğin limitten daha fazlası kullanılmaz

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Para gonderdigin zaman bir kere gonderilir bir daha birsey cekilemez sen sifrenle girip gondermedikce. Subscription olursa, belirli periyodlarda tekrar eden (recurring) odemeler cekilir hesabindan. Odeme yaparken yazar zaten

10.00 USD every 15 days

gibi 15 gunde bir 10 dolar yani. boyle bir subscribe olayi yoksa endise etmen gereken birsey yok. Kaldi ki subscriptionlarda o sure gecmeden herhangi bir anda iptal edilebiliyor.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ah çok saolun.bu subsc...olayını ilk kez duydum mesela. ok buna dikkat etmeliyim.

"sanal kart " derken garanti bankası sanal kartı mı?yoksa başka sanal kart mı var?

D

dnturkey

Misafir
favorites' Alıntı:
ah çok saolun.bu subsc...olayını ilk kez duydum mesela. ok buna dikkat etmeliyim.

"sanal kart " derken garanti bankası sanal kartı mı?yoksa başka sanal kart mı var?

herhangi bir banka farketmez. mesela yapı kredi nin internet bankacılığından sanal kartı oluşturup buna bir limit koyuyorsunuz. ondan daha fazla harcama yapılamıyor.

garanti deki de aynı işlemi yapar.

banka farketmez yani..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.