İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal to western union

P

Pco

Misafir
Aradaşlar paypal tranferi yapabilecegim ve bu parayı western union şeklinde yollaya bilecegim birisi var mı forumda?

not: western union bilenler acıklaya bilirmi hangi bankalar destekler iş bankası ?

M

maxxlist

Misafir
walla ben yollayamam ama ziraat bankasıyla deniz bank dan paranı alabilirsin.. benim bildiğim bu 2 si ama http://www.westernunion.com/ sitesine girersen oradan da bakabiliyosun tüm bankalara fln.. ama bence bu yöntem pek karlı olmas... benim bildiğim western ünion yüksek komisyon alıyor.. yinede araştır bi..

M

messmedia

Misafir
iş bankasına western union ile para gönderilmez, banka olarak sadece koçbank'a gönderebilirsin.

P

Pco

Misafir
yani para yollaya biliyormuşuk :D o sitye üye olunca cc miz ile ?

yada bunu ben nasıl yapabilirim iş bankası cc m var paypal var . havale etmem gereken 100 dolar var western union .

M

maxxlist

Misafir
sayfası o ... benim bildiğim kadarıyla da oradan yollanabiliyo.. bi dene... deneme sonuçlarını yazarsın artık.. komisyonu felan..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bankalarda WU logosunu gordugun yerlerden gidip el ile islem yapabilirsin. Bir cok bankada var sadece Kocbank degil bu arada

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
westernunion gönderebileceğin bankalar:
denizbank
finansbank
fortis bank
mng bank
oyak bank
ziraat bankası : sistemlerde takılma oluyor arada
ptt

koçbank sadece moneygram servisini destekliyor.

westerunion.com la Türk ler cc ile ödeme yapamıyor. sadece avusturya, avustralya, kanada, irlanda, hollanda, ingiltere ve amerikada yaşayanlar bu hizmeti kullanabiliyor.

K

Kayıtsız Üye

Misafir
arkadaşlar lütfen yardım edinn!! :(( yurtdişindan para havalesi göndericek hatun ve ben o parayı aynı gün anında almak istiyorum .. varmı böyle bi sistem ??? :(

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MTCN (Money transfer control number) 445-656-8978 gibi bir no, gönderen adı, soyadı, şehir ve ülke olduğu zaman hemen alabiliyorsunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.