İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal uzmanlarına 3 sorum var

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1-) bussiness accountum var ama para yok hesapta. yeni kullanmaya başladım. 1 senedir vardı hesabım ama kullanmıyordum. dün mail geldi. " kredi kartınızın süresi doldu. lütfen yeni kart ekleyin hesabınıza " diye. şimdi ben kart eklemesem para alamam mı pay pal hesabıma?veya gönderemem mi?

2-)bussiness accountumda bir isim var " xxxx.com " diye. şimdi web sitemden biri ödeme yaparsa onun kredi kartına ne olarak yansıyacak bu isim? benim site adresim mi?yoksa PAYPAL INC. Gibi mi?

3-) birden fazla isim oluşturmak istiyorum. mesela 3-4 web sitemi kullanmak istiyorum PAYPAL hesabımda. denedim ama hepsinde aynı isim görünüyor ( xxx.com site ismim ). her sitede farklı isim gözüksün istiyorum. ne yapmak lazım?

teşekkürler şimdiden cevaplar için.

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sadece 1. sorunun cevabını verebilirim. Evet alabilirsin ama gönderemezsin. Benimde kredi kartımın son kullanma tarihi gecti ve hatta o kart iptal oldu ama hala para alabiliyorum. Gonderemezsin çünkü paypaldaki kartın artık gecerli bir kart değil bu yuzdenden para çekilemez.

Not: hesabımdaki mevcut parayı yollayabilirsin ;)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hımm ok. yani para gelmişse hesabıma, o paradan yollayabilirim diyorsun. ok saol.

2 ve 3 e cevap alabilirsem sevinirim arkadaşlar:)

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sana para yatıran bir kişi kredi kartı extresinde PayPal INC. görecektir çünkü; ödemeyi oraya yapıyor.

Üçüncü şıkkı yapman için, paypalda kanal sistemi olduğunu sanmıyorum, farklı hesaplar açarak aynı kredi kartına bağlaman gerekebilir diye düşünüyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hayir odemelerde PAYPAL * Account ismi seklinde hem paypal hem seninki gozukuyor ekstrede.

C

C0mplicat3d

Misafir
1-) Doğal olarak kredi kartından para ekleyemessin ama hesabın normal şeklinde işlemeye devam eder.
2-) Extre de PayPal Inc. olarak gözükür ve zaten PayPal hesabıyla yani onların bakiyesindeki parayı sana yolluyorlar senin tarafından çekilmiş bir para yok gibi?
3-) Sadece 1 Business name kullanabilirsin..

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
yanlis bilgi vermeyin lutfen. Ekstrede PAYPAL*ACCOUNT ismi yazar. Burst.net den server alirsan Paypal*Burst gibi birsey yazar.

C

C0mplicat3d

Misafir
O ödemeyi o esnada kredi kartıntan yapmış ise öyle yazar.. ama daha önceden bakiyesinde para varsa yazmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5