İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal ve Kredi Kartı

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bildiğimiz gibi değil de para yatırdıkça harcanan kredi kartı niteliğinde bişey var mı Türkiyede?

anadolu06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
the_alorak' Alıntı:
Bildiğimiz gibi değil de para yatırdıkça harcanan kredi kartı niteliğinde bişey var mı Türkiyede?

evet yapı kredi nin var ama sanırım üniversite öğrencisi olman lazım.

kredi kartı için yardım isteyenler bana ulaşabilirler. özelden mesaj atın size msn adresimi yollayayım.

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
" para yatırdıkca harcanan kredi kartı "

bunu debit kartlar ile yapabilirsin her bankanın. ATM kartı ile yani. Hesabındaki para kadar harcama yapabilirsin , tek fark alısveris yaparken kasiyer kartı geçirdikten sonra şifreni girmen..

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki paypal da ATM kartlari gecerlimi cv numarasimi ne onu bankamizi arayip ögrenmemiz gerekiyormuş dogrumudur?

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
debit kart oluyor galiba paypalda.Peki hangi türk bankaları o karttan veriyor yararlı bir internet adresi varmı yada açıklama yapacak birisi.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Para yollamak değil zaten Ben paypalı kullanmak için yani aktif yapmak için istiyorum.Parayı netten kullanacam.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
murme' Alıntı:
ya gidin garanti bankasına vadesiz hesap + internet subesi basvurusu yapin
cillop gibi sanal kartınızı kullanın :D paypal icin diyorum kasmayin boşuna
aynen sana katlıyorum arkadaşın dediği gibi domainsite den bende alıyorum paypal ile.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5