Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paypalı verified edicem ama benim kendi kredi kartım yok bi ın kredi kartını sdce verified etmek icin kullansam onun kartına baglı kalmak gibi bi durum söz konusu olurmu ?
Kredi kartından para kesilecek ve kredi kartının ödemesi geldiğinde ayrıntılarda bir kod olucak ve o kodu paypala gireceksin... Bu işlem aklında bulunsun.
1.99$ ücret kesilir kredi kartından ama extrede şifre gelecek onu paypala girdiğin zaman geri ödenecek.
personal account seçersen komisyon kesilmez fakat business account ise belli bir komisyon kesiliyor.
paypalla işlem yapmayın eger zorunda değilseniz cünkü paypal avrupa ve amerika daki müşterilerin lehine işlemler yapıyor daha geçen elimizden 2 bin doları hiç yoktan aldılar..20 YE YAKIN Fax cektik ona ragmen dinlemediler....
Kredi kartından para kesilecek ve kredi kartının ödemesi geldiğinde ayrıntılarda bir kod olucak ve o kodu paypala gireceksin... Bu işlem aklında bulunsun.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5