İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal <> YTL transferinde yeni dönem

alpos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevgili arkadaşlar,

paypal hesaplarından YTL dönüşümü ile ilgili kapsamlı ve ciddi çalışmam sona erdi, bozma yöntemlerimi, oranları ve güncel bilgileri www.alpos.net/paypal linkinden ulaşabileceğiniz msn space sayfamda bulabilirsiniz. Uzun ve detaylı olduğundan ayrı sayfa yaptım ancak buradan da her zaman sorularınızı yanıtlayacağım.

mail: [email protected] ve
msn: [email protected]

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
paypal bozdurma : Hızlı, Pratik ve güvenli işlem yaptırılmıştır

teşekkürler Alpos

alpos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paypal YTL Bozma işlemine başladığım 26 Temmuz gününden itibaren 31 Temmuz günü itibariyle;

6 Kişi toplam 7 işlemde
1450 EURO
1195 USD
tutarında işlem yapılmıştır. Benimle çalışan arkadaşlara teşekkürler ve herkese bol kazançlar dilerim.

Ağustos ayında da paypal işlemlerine kesintisiz devam ediyorum.

alpos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pazartesiden bu yana Telekomun Istanbul Avrupa yakasında yaptığı leasedline çalışma ve bakıjlarından dolayı ben de çok kesinti ve sıkıntı yaşadım, eğer bugüne söz verip de online olamamakdan dolayı görüşemediğim arkadaşlar olduysa kusura bakmasınlar, sanırım hatlar tamamen düzeldi, işlemlere devam...

E

Elen

Misafir
Paypal

Sorunsuz şekilde bozuldu. Herkese tavsiye ederim, Gayet Profesyonel ve dürüst bir arkadaş.

alpos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ağustos sonu itibariyle 24 arkadaş ile 32 işlemde toplam 12.104 USD paypal transferi başarıyla yapıldı.

Eylül'de de işlemlere devam

Herkese başarılar ve bol kazançlar dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5