İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal

K

kazimbey

Misafir
Arkadaslar PAYPAL neden hala Turkiye yi listesine almadi. bence Turkiye Internet kullanicilari, internette online satis magazalari veya musterileri olarak Paypal a yazip bizde Paypal da yerimizi almak istedigimizi soyleyebiliriz.
Paypal ucretsiz kurulum yapiyor ve sadece size para odendigiunde komisyon aliyor, paypalu kullanip alis veris yapanlar hic bir ucret odemiyorlar. Ayrica kisiler arasinda ucretsiz veya cok az bir ucrete para gonderilebiliyor.
ilgilenenler icin
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_home

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ben ve tanıdığım bir çok kişi Tr nin kabulu için çok uğraştı. çünkü paypal ile minimum $2000 civarı aylık kazanç sağlama imkanımız vardı. adamlara teklifte bile bulunduk işlem için size banka ayarlayalım dedik. ama yinede güvenilmeyen ülkeler listesinde yer aldığımız için fazla tınlamadılar. Yinede illa paypal hesabım olsun paramıda çekebileyim diyorsan http://valisinternational.com/www2.php?id=tetal1 adresine gidip amerida kendine bir banka hesabı açtırabilir ve paranı banka kartıyla (mastercard) çekebilirsin.

Y

yarassa

Misafir
arkadaşlar paypal bedava değil adamlar aylarca kredi kartı ekstreme 1,5$ geçirip durdular. ben bütün dünya ile çalışan stormpayı sizlere tavsiye ediyorum. çok güvenilir bir firma. en az 1$ gönderebiliyorsunuz. paranız 25$a ulaştığında size çek ile gönderiyorlar. İsterseniz kayıt olup deneyin. Aldıkları komisyon 2000$ a 9,5$.

http://www.stormpay.com/?83811

K

kazimbey

Misafir
Online Store lar genelde kimi hangi sirketleri kullanarak credi karti kabul ediyorlar?

M

maxxlist

Misafir
tr.st ve diğer arkadaşlar......
özelliklere tr.st
ayda 2000$ kazanç tan bahsetmişssin. bu nasıl olacak=?
bana bir kaç sponsor önerirmisin

click ve CPM üzerine çalışan sponsorlar tercihimdir......Alt üyeniz olurum...

Tüm arkadaşlardan destek bekliyorum...

Maxxlist.CoM

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam dostlar

paypal konusuna bende birşeyler yazıyım. paypal türkiye ile çalışmıyo, bu doğru. tr.st nin dediği gibi valisinternational ile bir banka hesabı açtırabiliriz ama benim gördüğüm, adamlar 100$-120$ depozit istiyorlar. stormpay i inceledim. yarassa nın dediği gibi heryerle çalışıyorlar ama benim hesabıma göre 1000$ 29$ komisyon alıyorlar, yani %2.9. adamların sayfasına giderseniz, fees sayfasında böyle yazıyo. hadi %2.9luk komisyona razı olalım, adamlar bu parayı gerçekten ödeyecekler mi... bu sistemi kullanan arkadaşlar varsa ve para alabiledilerse, lütfen yazsıınlar buraya. sonra bize pahalıya patlamasın bu durum... :)

K

kazimbey

Misafir
% 2.9 komisyonu gozden cikartik zaten, paypal da ayni oranda KOMISYON ALIYO zaten:) Adamlarda bu isten para kazanacak onuda anladik da.. bize turkiyede ve dunyada her yerden odeme yapilabilecek ve parayi Turk bankasina veya viza,debit kartlariyla alabilecegimiz bir sirket ariyoruz, tavsiye edebil;ecek olanlar varsa lutfen yazsinlar fakat bu sirketleri kullananlar yazarsa seviniriz.yoksa bizde biliyoz internetten arastirmayi:)

baldor' Alıntı:
selam dostlar

paypal konusuna bende birşeyler yazıyım. paypal türkiye ile çalışmıyo, bu doğru. tr.st nin dediği gibi valisinternational ile bir banka hesabı açtırabiliriz ama benim gördüğüm, adamlar 100$-120$ depozit istiyorlar. stormpay i inceledim. yarassa nın dediği gibi heryerle çalışıyorlar ama benim hesabıma göre 1000$ 29$ komisyon alıyorlar, yani %2.9. adamların sayfasına giderseniz, fees sayfasında böyle yazıyo. hadi %2.9luk komisyona razı olalım, adamlar bu parayı gerçekten ödeyecekler mi... bu sistemi kullanan arkadaşlar varsa ve para alabiledilerse, lütfen yazsıınlar buraya. sonra bize pahalıya patlamasın bu durum... :)

Y

yarassa

Misafir
arkadaslar bende stormpaye üyeyim ve bende bekliyorum bakalım gönderecekler mi? ama güven diyorsanız yurt dışındaki çoğu firma türkiye için güvensiz. taki biz kendimiz böyle bir firma kurana kadar.

A

anti_lamer

Misafir
arkadasLar hepinizin unuttuGu bir sey vaR.
Avrupada Konto denilen yani hesap numarasi oLayi baya geLismis.
Ben firepay e uyeyim Benden istedigi teK sey Konto numaram ve ondan sonra hersey tamam...
Ama turkiyede bu sistem yok.InsanLar sirf uye oLmak icin hesap acabiLirler sonradan bu hesapTan sirKetin paRa aLacagi kesin degiL..

Bu sirketlerin onem verdigi bi Konuda Bankalarin batMasi.Paybal aLmanya temsilcisiyle Tel. konustugumDa adaMin bi cumLesi ayNen boyLe..
""her yil 2-3 Bankasi batan bir uLkede en soN guvenileceK kuRum veya yapiLacak is onLine banking-kredi hizmetidir.Ve turkiye icin riziko cok yuksektir..

Bu yuzden bence bi 10 yil daha unutun bu oLayi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5