İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PAYPAL

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banka hesabı eklemeden kabul etmiyor mu artık ödemeleri ? Banka hesabı eklemeden ödeme kabul etme seçeneği kalkmışta..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet ekledim inşallah paypal den atmazlar :)

Routing Number : 124084850
Hesap numarası : 111

Böyle ekledi ve ödemeyi alabildim.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bizde sallayalım o zaman:)
peki atıyorum banka hesabını salladık. paypaldeki para o hesaba gönderilmeye çalışılmaz dimi biz istemedikçe? yada bir miktar para yollama olayı yok dimi paypalde? verify etmek için hesabı..adsenseteki gibi yani

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallahi salladım ve ödeme hesabıma yattı hatta hosting ödememi bile yaptım gelen paradan. Bundan sonra ne olur bilmiyorum.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yüksek tutarda para tutma paypalda yakın zamanda hesabını kapatırlar sahte bilgi verdiğin için

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
işte bende onu soruyorum. sahte bilgiyi nerden anlayacaklar?banka hesabına onay ücretimi yatıyor?bunu tam öğrenmek lazım

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet onay ücreti yatıyormuş, verified olmak için onayla diyor ama verified olmam bende onlara ne ki :)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hımm o zaman kredi kartı ile ödeme alınamaz sanıyorum un-verified hesaplarda? mı acaba...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Valla benim hesabımdaki parayı bloklamaları çok mantıklı ise sallama banka hesabı da o kadar mantıklı.

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banka hesabina para yatiriliyor ve verified olmazsan hesabin öyle kalir, ama ilk ödemeyi aldiginda hesabin kapatilir ve gecerli adres bilgisi istenir. Eger bunuda vermezsen paypaldaki paran öylece kalir 6 ay sonra bir mail gelir hesabiniz kapatilacak diye, o arada parani bir yere aktarabilirmissin , aktardin aktardin yoksa gitti para ve hesap.

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim bildigim isleyis bicimi o, ama verified etmeniz icin sanirim bir 2 - 3 hafta vaktiniz olur. Onu da USA da oturanlara sormak lazim.

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tahminimce firmayi ayiriyor, Paypal USA, Paypal Europe ve Paypal Asia diye.
Belki ilerde Türkiyeye eft bile yaparlar , zaten ebay gittigidiyor ile ortak da oldu.

theflood

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizde sallasakmı ?

yaw arkadaşlar amerikada kimsenin tanıdığı yokmu bi salla baş hesapta biz yolasak hadi heabı yazıyorumda banka adı nı ne yazcaz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.