walla benim tanıdığım bikaç kişi var paypal bozan ve çok da memnunum bence hosting te dolandıran paypalda dolandırması daha kolay değil mi sonra arkadaş yeniden çıkacak ve bunda e-gold bozuyorum diyecek hosting ve paypalda dolandırdım bunda farklıyım diyecek bu böyle bir masal gibi uzayıp gidecek![]()
paypalda insanları dolandıracağımı söylemedim. ben yıllardır piyasada bilinen biriyim, tanıyanda zaten tanıyor. çoğu kişi için dolandırıcı sıfatıyla anılsamda, bunun yalnızca hostingde geçerli olduğunu unutmayın. tamam haklısınız hostingde öyleyim, bana sorsanız kendimden bile hosting almam -ki ben yüzlerce müşteriye hizmet verirken, kendi sitelerimi başka web hostinglerde bulunduruyordum.
artık değiştim demiyorum, hala aynıyım. sunduğum hizmetleri ise isteyen dener isteyen denemez. teklifim yukarıdadır, gerisi size kalmış.
türkiyenin en komik dolandırıcısısın
Süpersin..
10000$ paypal bozdursam % kaç dolandırırsın acaba?
Dikkat et PayPal şakaya gelmez şeytan doldurur![]()
qdin' Alıntı:Enis Kardeşim hostingde başarısızdım ondan yapamadım elimde patladı ve geri dönüşüm yadamadim ve elimde patladi demek istiyor galiba. Ancak Paypal da elime yüzüme bulaştirmayacam abilerim bana şans verin demek istiyor gibi algiliyorum
Gönderdiğinizin %5 i bankaya gönderilir !Paypal'larınız %5'e varan rakipsiz komisyon oranlarıyla bozulur.
mantık : ilk 5 de sorun çıkarmıyımki sazanları toplu halde dolandırırım.İlk bozuracak 5 kişiye müthiş oranlar sunuyorum.
Paypal'larınız %5'e varan rakipsiz komisyon oranlarıyla bozulur.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.