İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypalturkiye.com

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bravo power. Kesinlikle yanındayım.

Kapatılma konusuna gelince o konu biraz şüpheli. Sitede herhangi bir exchange scripti yok. Genelde exchange sitelerin hesabları kapandı bu güne kadar.

Böyle güvenilir olmaya devam ederse bence uzun vadede yayına devam edebilir.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
trextra' Alıntı:
paypal bu sitenin varlığını öğrendiği an bu site kapatılacaktır. İlk reklamını yaptığında da söylemiştim. bu işi yapabilirsin ama bu şekilde yapma.

Paypal exchange yapan siteleri kapatiyor mu?
Kapatiyor ise, neden?

H

haltasii

Misafir
Selamlar,

oncelikle www.paypalturkiye.com PayPal in taklit sayfasi degildir.
Sadece cok uygun komisyon oranlarinda, hizli ve guvenilir exchange yapan bagimsiz bir web sitesidir.

PayPal www.paypalturkiye.com dan rahatsiz olurmu ? Kapatilmasi icin islem yaparmi ?

Elbette yapmaz PPTurkiye PayPal in takip ettigi phishing sitelerinden biri degildir. Aksine PayPal in Turkiyede daha yaygin kullanilmasina aracilik yapmaktadir:

PayPal hesabindaki paraya turkiyeden ulasmanin buyuk sorun olmasi sebebiyle bir cok turk kullanici paypal dan uzak durmaktadir. Oysa PPTurkiye gibi bir site dusuk komisyon oranlari hizli transferler ve kalici ve istikrarli yapisiyla cogu turk kullanicinin tekrar PayPal ile is yapmasina olanak tanimakta ve tesvik etmektedir.

Suan icin sadece PayPal kisisel hesaplarinda birikmis paralarini cekmelerinde turk paypal kullanicilarina yardimci oluyor olmasina ragmen ileri vadede kisisel kullanicilarla birlikte, kucuk olcekli online saticilarin odeme sistemlerine PayPal eklemelerinde ve bu PayPal hesaplarini Turkiyeye getirmelerine yardimci olmayi amaclamaktadir.

Eger bu amaca ulasilabilirse PayPal in ufakta olsa Turkiye pazarinda pay almasina yardimci olacaktir. Nekadar cok turk sitesi paypal odemesi kabul ederse PayPal turk kullanicilar arasinda o kadar yayginlasacak ve paypal bundan o oranda karli cikacaktir. Hal boyleyken PayPalin odeme hizmeti sunamadigi bolgelerde bu tur exchange servislerini desteklemesi en azindan onaylamasi gayet mantiklidir.

Saygilarimla

H

haltasii

Misafir
Selamlar,

PPTurkiye simdi %0 komisyonla PayPal hesabiniza para yukluyor.

H

haltasii

Misafir
Selamlar,

PayPal Bozdurma konusunda cok yogun bir talep var. Fakat PayPal hesabina para eklemek isteyen o kadar cok insan yok zaten eklemek isteyen kisiler cok yuklu meblaglar eklemiyorlar, ilk basta bozdurmak icin ve eklemek icin ayni oranlari kullaniyorduk (%7- %5).

Simdi
turkiyedeki para rezervimize azda olsa katkida bulunmasi icin,

arkadaslara paypal hesaplarina istedikleri zaman guvenli ve tamaman masrafsiz bir sekilde para ekleme konusunda imkan sunmak icin.

Bu sayede daha genis kitlelere ulasip tanitim yapmak icin.

bizim icinde zaman haricinde tamamen masrafsiz olan boyle bir hizmet sunuyoruz.

yapmaniz gereken paypal hesabiniza kac dolar yuklemek istediginizi ve paypal emailinizi bildirmeniz, karsilik gelen YTL miktarini Akbank dolar kuruna gore hesaplayip size parayi yatiracaginiz hesap numarasi verilecektir.

Saygilarimla

P

Pco

Misafir
paypal Bozdurdum kendisi güvenilir. Her konuda yardımcı olmaya çalısıyor.

Kendisine güvene bilirsiniz.

H

haltasii

Misafir
Selamlar,

PayPalTurkiye olarak 24 Kasimdan beri hizmet vermekteyiz. Yogun talep ve ilginiz sayesinde suana kadar 24 islem, 4856$ tamamlanmis transfer yapmis bulunuyoruz. Ilginiz icin tesekkur ederiz..

PayPalTurkiye piyasadaki en dusuk komisyon oranlari ile hizmetlerine devam edecektir.

Ayrica PayPal hesabina para eklemek isteyen musterilerimiz icin %0 komisyonla araci olmaya devam ediyoruz.

1000$ uzeri transferler icin eger musterilerimiz elden parayi almak isterlerse exchage islemini eszamanli gerceklestirmekteyiz ve parayi elden vermekteyiz.

Saygilarimla,

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende paypal hesabima para yüklenmesi icin paypalturkiye.com la calıştım sorunsuz bir şekilde işlem gercekleşti.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 1 hafta paypal ariyordum duyduklarim soyle idi paypal sadece amerikada ki insanlarin banka hesablarina aktarim yapiyor diye
Ama paypal da gordugum artik paypal bir cok ulkede Banka hesablarina parayi aktariyor Sayet turkiye bu ulkelerin icinde degilse bile turkiyede Bulunan Yabanci bankalardan euro yada $ hesabi actirilip kendi banka hesablarina aktarabilirler (fortisbank Rabobank ve abn Amro Bank a Bir sormaniz da fayda var)
1. secenek olmaz ise
2 secenek avrupa ulkelerinde bir cogunuzun yakin akrabalari Vardir Bunlarin hesabina gecirebilip Sadece banka havalesi oduyerek o size parayi yolluyabilir
US da banka hesabina aktarma 3-5 gun suruyor
avrupa ulkeleri icin bu sure 5-7 gun sadece farkliligi bu
-
Yukarida dedigim gibi bende 1 hafta once sine kadar paypal ariyordum (paypal hakkinda fazla bir bilgim olmadigi icin )ama simdi kendim paypal hesabindan (kredi karti eklemeden) baska hesaba para gonderebiliyorum baska hesabdan parayi accept edebiliyorum ve gelen parami Direk olarak banka hesabima Aktarabiliyorum (ulke Hollanda)
banka hesabina transferde sadece kesilen masraf 100$ dan asagi miktarlarda 1$ 100$ dan daha yuksek miktarlarda masraf 0$

W

web

Misafir
paypal turkiyeye odeme yapsa zaten binlerce sponsor var yeni bir kazanc kapisi cikar bize

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
indigo24' Alıntı:
Dün 150$ dolar bozdurdum ve paramı bugün sorunsuz bir şekilde aldım...Güvenilir ve hızlı arkadaşlar...Daha önceleri bu forumdaki arkadaşlara %15 komisyonla bozduruyordum ve çoğu zaman günlerce beklemek zorunda kalıyordum...Payaltürkiye gerçekten çok iyi...

hadi diger senior uye arkadaslar azda olsa guven veriyor ama sen daha 3 tane mesaj atmissin, ne zaman tanidinda daha onceleri bu forumdaki arkadaslara paypal bozduruyodun :)

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar 5 gün sonra 400 $ Paypal Alıcam 340 $ Karşılığı YTL yi Gündüz Mesayi Saatleri İçinde Online Bankacılık Üzerinden İstediğiniz Hesaba Havale Yapabilirim. İlgilenen Arkadaşlar Özel Mesajdan Bana Ulaşsınlar. Ayrıca Çalışacağım Kişi İle Her Ay 400 $ Takas Yapabilirim 12 Ay Boyunca. Ayrıca Aylık 1000 a Kadarda Paypal Bozabilirim. 880 $ Karşılığı YTl Olarakta Yine İstediği Hesaba Anında Transfer Yapabilirim. Lütfen Ciddi Arkadaşlar Gelsin Takas İşlemi Yanlızca 10 Dakika İçinde Halledilecektir.

H

haltasii

Misafir
PayPal Turkiye En hesapli en guvenilir en hizli !

selamlar,

PayPal hesaplarina para eklemek isteyen arkadaslara %0 farkla yardimci olmaktayiz. Yani PayPal hesabina 400$ yuklemek isteyen arkadalar dan Banka havalesi veya eft olarak 400$ karsiligi YTL alinacaktir.

PayPal daki 400$ ini bozdurmak isteyen arkadaslara %6 komisyonla 376$ karsiligi YTL yi banka hesaplarina aktarmaktayiz. Bankalarin mesai saatleri icindeki tum transferler 20-30 dk icinde tamamlanmaktadir. Akbank a havale ile yapilan islemler 5dk dan daha az bir surede tamamlanmatadir.

Suana kadar yapmis oldugumuz 30 a yakin islem ve 5000$ tamamlanmis transferle PayPal Turkiye 1 numara.

Saygilarimla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5