İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypopup.com Soru

E

eyciey

Misafir
Yeni üye oldum buraya. Yanlız 1 saat geçmesine rağmen domain kısmında pending yazıyor. Bi işlem yapmam mı lazım yoksa elle ile mi onaylanıyor ?

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır,bir işlem yapmana gerek yok. Bu domainin onaylanmasını beklediğin anlamına geliyor. Ve %99 onaylanıyor. Fakat salt Türk hite sahipsen fazla umut bağlama derim.

E

eyciey

Misafir
Borte45' Alıntı:
Hayır,bir işlem yapmana gerek yok. Bu domainin onaylanmasını beklediğin anlamına geliyor. Ve %99 onaylanıyor. Fakat salt Türk hite sahipsen fazla umut bağlama derim.

%90 yabancı benim. Garanti ödüyor diye duydum. Kaç günde 1 ödüyor ?

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eyciey' Alıntı:
%90 yabancı benim. Garanti ödüyor diye duydum. Kaç günde 1 ödüyor ?
Us-Eu-Ca hite sahipsen iyi para kazanabilirsin. Ben 2 gün sonra kodları kaldırdığımdan ödeme zamanları hakkında bir fikre sahip değilim. Ve garanti ödüyor evet.

R

Reignman

Misafir
Ayda 2 kez ödeme yapıyorlardı galiba ama sanırım +30 gün hesabına göreydi. Yani hesabın 50 doları geçtiği ödeme döneminden 1 ay sonra paypala yolluyorlar.

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
her ayın basında ve 15 inde odeme yapıyorlar. Hesabında audit olarak görünen para miktarı min. ödeme rakamına ulaştıysa ilk ödeme zamanında paranı alıyorsun. Hafta sonuna geldiğinde erken dahi ödüyorlar. Şimdiye kadar 250$ kadar aldım. az kazandırıyor ama hiç aksatmıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.