Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar aranizda Payspark ATM kartı(http://www.payspark.com) olan var mı? Yaklasık 2 aydan bu yana atm lerden para cekerken "bağlantı kurulamadı" gibi mesajlar veriyor.
hmm hiç denemedim havaleyi ama ben teb'den dolar, euro yada TL olarakta çekebiliyorum. bir kaç gün beklersen para gelecek denerim havaleyi. birde sanal kredi kartı numarası veriyorlar, oldukça kullanışlı. genelde absürt site sahipleri kullanıyor bu sistemi. adresi: www.epassporte.com
peki bu karta nasıl başvuruluyor ?
nerelerde kullanılıyor
mesela google çeklerimizi abd de oturan biri alıp bu kartımıza yatırsa bizde burdan çeksek olur mu ?
dostum payspark atm kart yanlizca yasakpara ve vegas sitelerinde kullaniliyor. komisyonlarinizi dilerseniz bu karta yatiriyorlar ve sizde herhangi bir atm den cekebiliyorsunuz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5