İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Penguen Sonrası Tek Etkili Paket - Yalan Dolan Yok, Açık ve Net!

cahit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba iyinet Ailesi!
Her gün gelişen ve güçlenen ailenizde, güzel çalışma paketimlerimi sizlere de tanıtmak isterim. Henüz hiç itrade puanım olmadığından, yeterli görülen itrade ve mesaj sayısına sahip arkadaşlarıma bir süreliğine çalışma sonrası ödeme şeklinde çalışacağım.

Feedback'ler başka bir webmaster forumundaki çalışmalarıma yapılmış görüşlerdir. İlerleyen günlerde, siz değerli dostlarımla yaptığımız çalışmalar sonucu referanslar değiştirilecektir. Bir ön fikir olması adına eklenmiştir.

---------------------------------------------

Google'ın gözünde kaliteli sosyal imleme sitelerinden DOĞRU TEKNİKLERLE yapılan imlemeler asla değer kaybetmemiştir. Ve doğru tekniklerle yapıldığından MÜKEMMEL sonuçlar ortaya çıkmaktadır.

Bu konuda inceleyeceğiniz paketler sosyal imleme paketleri değildir. Sosyal imleme kısmı işin küçük bir aşamasıdır. Çok özel ve sadece bu paketlerde bulabileceğiniz seo yöntemi ile kusursuz bir imleme yapılmaktadır.

Çalışmalardan sonra,
-Çalıştığımız etiketlerde önemli miktarda google sıralamasında yükselme sağlarsınız.
-Google indexlenme hızınız min. 2 kat artar.
-Arama motorlarınızda rank değeriniz artar. Böylece açılan konularda direk ilk sıralara oynarsınız.
-Pagerank değerinize extra katkısı olur.
-Kaliteli sitelerden ücretsiz ve kalıcı backlink kazanırsınız.

(Uygulanan özel yöntemlerle, imlemeleriniz tamamen DOĞAL görünümlü olacaktır.)

Gelelim paketlere ve ücretlerine,
100 İmleme ve SEO Çalışması Paketi - 10 TL
200 imleme ve SEO Çalışması Paketi- 20 TL
400 imleme ve SEO Çalışması Paketi- 35 TL
600 imleme ve SEO Çalışması Paketi- 50 TL
1000 imleme ve SEO Çalışması Paketi- 80 TL

Peki imlemeler nasıl yapılacak?
- 50-200 arasi siteye bir kez ana sayfanızın ve ana keywordlerinizin imlemesi yapılır.
-Geri kalan imlemeler ise alt sayfalarınıza uygulanır!
(-Hangi alt sayfaları istediğinizi özel olarak belirtebilirsiniz.)
-İmlemeler birçok değişken kullanıcı adı ve e-mail ile atılacaktır.
-Kiralanan 35+ adet private proxy ile doğal görünüm artırılacaktır.
-İmlemeler günün her dakikasına göre programlanıp parçalanarak yapılmakta.
..........

Çalışmanın işe yaraması için imlemelerin süreye yayılması çok önemlidir. Bu nedenle paket boyutuna göre rapor teslim süresi minimum 2 gündür.
(Dilerseniz 1 saatte rapor teslim edilen çalışmaları tercih edebilirsiniz, böyle bir çalışma isterseniz bana da belirtebilirsiniz, 1 saatte raporu ulaştırırım )

İmlemede en önemli kısımlardan biriside imleme yapılan sitelerin kalitesidir.
-İmleme yapılan sitelerin %80'den fazlası Pligg'tir.
-İmleme yapılan sitelerin çoğu farklı ip'dir.
-İmleme yapılan sitelerin %100'ünün alexa değeri 700k altındadır.
-İmleme yapılan sitelerin %90'dan fazlası DOFOLLOW'dur.
-İmleme yapılan sitelerin güncel Pagerank değerleri minimum 3'tür.

Bazı Bookmarklarin Pagerank Değerleri (Siteler sabit değildir. Kaliteli imleme siteleri 7/24 araştırılmakta ve liste güncellenmektedir.)

Untitled5.png

Bazı Bookmarklarin AlexaDeğerleri (Siteler sabit değildir. Kaliteli imleme siteleri 7/24 araştırılmakta ve liste güncellenmektedir.)

alexa.png

Toplamda 1.000-2.000 İmleme Uygulanan Site Hit Bilgileri:
imlemeler 20 güne yayılmıştır.

Çalışmaya başladıktan 10 gün sonraki hit bilgileri:

12.png

07/06/2012 hit bilgileri:

2.png

Ödeme Yolları: Yapı Kredi, Akbank, Şans Oyunları

Msn: [email protected]

Sözünün eri bir arkadaş,iş teslimi çalışma prensibi gerçekten hızlı ve başarılı . Çalışma sonuçlarını paylaşacağım demiştim ,çalışmalar henüz tamamlandı ilerlemeleri sonuç aldıkça paylaşacağım

Sadece 100 imlemede görülen etki:
eklenen calısmalar çok hoşuma gitti ve sadece 6 saatte hedeflenen 1 kelimede yükselme olmuş .
Ayrıca eklenen sitelere dikkat ettim çoğu forumda olmayan kaliteli ve özenle seçilmiş listeler kesinlikle tavsiye ederim.
Teşekkürler.

işini bu kadar sağlam ve temiz yapan bir arkadaş yok teşekkürler :)

Bence penguen yerine dagci paketi olarak degiselim bir anda tirmanmaya baslicaksiniz...

eklenmiş siteler harika en kısa zamanda tekrar çalışmak üzere teşekkür ederim

Yaptığı yardımlardan dolayı çok tavsiye ederim.Teşekkür ederim.

Çok ilgili bir arkadaş. Sunduğu raporlar , iş süresince yaptığı yardımlar aldığı ücretin çok daha fazlasını hakettiğinin kanıtıdır. Herkese öneriyorum.

Arkadaşla 400 imlemeye anlaştım,Rapor bekliyorum şu anlık acayip ilgili ve öneriyorum.

sitenizi üst seviyelere çıkaracak bir arkadaş zamanında birkaç sitemi optimize etmişti oldukça verimli sonuçlar almıştım teşekkürler üstad :)

Arkadaş ile çalıştım ve güzel sonuçları olduğuna inanıyorum.

rapor alındı teşekkürler yeniden çalışma dileği ile

3 site için 400 imleme çalışması daha verildi.Toplamda 10 Site 2.000 im çalışması yapılacak,sonuç ve gelişmeleri paylaşacağım.

çalışma ve raporlar çok düzenli :) teşekkürler.

Msn ekledim

5 Site için anlaşma sağlanmıştır..

2 site daha verilmiştir ( 600 imleme ) rapor bekleniyor.

arkadaşla iş yapılmış memnun kalınmıştır.tavsiye edilir.

rapor alındı. teşekkürler

1 site için 400 imleme paketi alındı , rapor bekleniyor , çok ilgili ve titiz bir arkadaş umarım çalışma sonunda da iyi neticelenirse burdan bilgileri tekrar paylaşıcam.

400 lük paket aldım. eğer olumlu etki olursa her zaman yaptığım gibi yorumun kralını yazacağımdan emin olabilirsiniz. :)

Bu arada isteğe bağlı olarak 1 günde bitiriyorum demiş arkadaş ama ben bunu kimseye tavsiye etmem. doğru düzgün bir sonuç istiyorsanız, en kıytırık seo çalışmasında bile zamana yaymak en doğrusudur.

iş verildi 15 güne yayması konusunda anlaşıldı.. ödeme konusunda da anlaşıldı.. teşekkür ederim kendisine şimdiden..

400'luk paketten 2 site için anlaşıldı. Ödeme yapıldı. Arkadaş gayet ilgili. İnş rapor sonucunda olumlu sonuçlar alırız...

imleme calismasi yapılmıştır. teşekkürler en kısa zamanda etkilerini paylaşacağım

400 ımleme ıcın anlasıldı rapor beklenıyor

İş verilmiştir rapor bekleniyor..

Sizleri seviyoruz şirin hayvancıklar,

7kr6b.jpg

GOKBERK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı satışlar kardeşim işinde başarılı bir arkadaş ;) çalışmaları kendisi yapıyor hocam :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5