Içinde kalmasın söle lacrawler' Alıntı:töbe töbe , bişi dicektimde neyse
Bingöl dağları karlııı lo dilooo lo dilooo. Pazar aksamı gidiyorum Bingöl'e. Ehliyetimi alamda gelem.
Içinde kalmasın söle lacrawler' Alıntı:töbe töbe , bişi dicektimde neyse
Umit' Alıntı:Içinde kalmasın söle la
Bingöl dağları karlııı lo dilooo lo dilooo. Pazar aksamı gidiyorum Bingöl'e. Ehliyetimi alamda gelem.
Peugeot 106 GTI Aldım
--------------------------------------------------------------------------------
Evet ilk özel otomobilimi aldım. 16 milyar bayıldık ama bu araba adam olacak gibi. Araba 2.el ve 50000 km'de.
Kendinize ait bir arabanız olduğunda nasıl bir haz alıyorsunuz anlatamam. Arabanın yanında park yerinde yatasınız geliyor. Sabah gözünüzü açtığınızda daha elinizi yüzünüzü yıkamadan arabanın yanına inmek istiyorsunuz. Henüz arabaya alışık olmadığınızdan arabanın kokusu bile güzel gelecek. "vay beee arabam var artık, mutluluktan geberebilirim" diye düşünüyorsunuz.
Evet, çok güzel bir duygu.
Zaten ilk basta güzel bişi almıcam. Beraber çizerizcrawler' Alıntı:çizerim valla , arabayı tabii
Permission' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belası kullanmayı nasip etsin allah belki bizde 1 yıl sonra evi bitrelim sonra evlenicez sonra araba
Mp3Master' Alıntı:abisi "13 temmuz" da yanına geliyom ozaman hazır araba da almışsın bi Ankara turu atarız.
devilsunti' Alıntı:hayırlı olsun, kazasız belasız bol kızlı kullanmalar benzin konusu sorun olcak ama