İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Peygamberimize Yapılan Bir Terbiyesizlik Daha!

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitede Herşey Açık İslam Alemine Ve Peygamberimize (S.A.V) Yapılan Büyük Terbiyesizlik Ortada Buna Kim Dur Diyecek..

...

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır Kardeşim Sitenin Aşağısına Doğru Gitmen Gerekiyor..

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Forumdan Banlanacağım Laf Konuşursam... O Yüzden Susuyırum Ve Şimdi Mail Atıyorum İlgili Makamlara.

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konuya özgür konuşma, küfür etme, hakkının serbest bırakılmasını yani sadece bu konu olmak üzere kuralların geçersiz sayılmasını istiyorum.
bu terbiyesizler bize bunları yapıyorlar küfürse en ala larını ediyorlar. biz neden hiç birşey söyleyemiyoruz. bu iti kopuk ve insanlık dışı yaratıklara.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar boşverin bu tarz şeleri bırakın tükürüklerinde boğulsunlar.

biz dinimize sahip çıkıp peygamberimize sahip çıkıp dini görevlerimizi yerine getirelim yeter.

bunlar hem provakasyon amaçlı işler. müslümanlığın barbarlık olduğunu tüm dünyaya göstermeye çalışıyorlar. bu tarz şelerle insanları ayaklandırıp sinirlendirip kargaşa yaratıyorlar o yüzden boşverin.

ve şunuda ilave etmek istiyorum. biraz evvel bi gazetede okudum. danimarkada Kuran-ı Kerim satışları patlamış. aşırı derecede yoğun ilgi varmış. ve özellikle danimarka diline çevirilmiş 5000 adet Kuran satılmış. ve dahada talep varmış. yani işin özü bir kaç gerizekalının yaptıklarını aslında kendileride tasnif etmiyor ve ne kadar güzelki yüce dinimizi Kuran-ı Kerim aracılığı ile tanımış oluyorlar.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
bu konuya özgür konuşma, küfür etme, hakkının serbest bırakılmasını yani sadece bu konu olmak üzere kuralların geçersiz sayılmasını istiyorum.
bu terbiyesizler bize bunları yapıyorlar küfürse en ala larını ediyorlar. biz neden hiç birşey söyleyemiyoruz. bu iti kopuk ve insanlık dışı yaratıklara.

Kufur etmenizi biz engellemiyoruz ki, gidin annenizin babanizin yaninda, hacca gitmis dedenizin, nenenizin yaninda kufur edin. O da yetmiyorsa camiye gidin orada kufur edin goreyim sizi...edebiliyormusunuz. Allah sizi camide oldugu gibi, bu foruma yazarken bilgisayar basinda da gormuyormu?
"keyfinebak.com" un yazisini okuyup biraz biseyler ogrenin.
Once muslumuman ne demek onu ogrenin, kufur etmenin dinimizdeki yerini ogrenin, gaza gelmemeyi ogrenin...
Neyse daha da yazacaktim ama, sizi Ananiz babaniz islah etsin, bizim isimiz degil.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
16 yasinda bir bebenin müslümanları karalamak adına yapmış olduğu sitenin ne güzel reklamını yapıyorsunuz??? bence hiçte üzülmüş gibi durmuyorsunuz resmen adama destek olmuşsunuz.

adamın amacı zaten o resimleri herkese göztermek değil mi? durmayın verin gazı herkes görsün. niye böyle cocukluklar yapıyorsunuz anlamıyorum.

DÜŞÜNCE SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYIN!

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben Bu Siteyi Buraya Sizleri Kışkırtmak İçin Koymadım..Bu Sitenin Yayın Hayatına Son Verilmesi Gerekiyor..Ve Ben Nereye Müracat Edeceğimi Bilmiyorum...Türkiyenin En Büyük Webmaster Forumlarında Dile Getirdiğim Konuyu Böyle Karalamak Kolay Tabi.. Bunu Yapmak Çocukluksa Ben Çocuğum Ve Hep Çocuk Kalırım...
Ayrıca Peygamber Efendimize Yapılan Terbiyesizlikleri Burda Reklam Yapacak Kadar Şerefsiz Bir İnsan Değilim..

Not:Sitenin Link Açıklamasına Bakın "Siteye Girmek İsteyenler Tıklasın!" Kafanıza Silah Dayayıp Bu Siteye Girin Demiyorum..

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her ne kadar bence sen bunları böyle koysanda bir nevi onların reklamını yapmış oluyoruz ki bu onları daha memnun ediyor bence bu tür şeyler ne konulmalı nede bakılmalı bırakın onları allaha havale edin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5