İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php 4 ve 4.3.3

Y

yusufona

Misafir
slm benim localde php 4.0 yüklü.. dosyalarla işlem yapabilmek için kod yazdım fakat bu kod host da çalışmıyo..gariptirki hatada vermiyor. acaba fonksiyonlar 4.3.3 de çalışmıyormu. kullandıklarım şunlar ;

opendir
readdir
fopen
fread

sorun bunlardan olabilirmi veya server tarafında bi izin falan mı eksik.. herkese iyi çalışmalar.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Isletim sistemi ne?
Opendir ile hangi dizine erismeye calisiyorsun
4.3.3 de elbette var bu fonksiyonlar. Senin local calisma mantigin ve dosya izinlerin ile uzaktaki sunucudaki ayni degildir buyuk ihtimal.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
yusufona' Alıntı:
slm benim localde php 4.0 yüklü.. dosyalarla işlem yapabilmek için kod yazdım fakat bu kod host da çalışmıyo..gariptirki hatada vermiyor. acaba fonksiyonlar 4.3.3 de çalışmıyormu. kullandıklarım şunlar ;

opendir
readdir
fopen
fread

sorun bunlardan olabilirmi veya server tarafında bi izin falan mı eksik.. herkese iyi çalışmalar.

error_reporting(E_ALL);
Bu komutu en basa koyup tekrar calistir, aldigin hatayi buraya yaz.

Y

yusufona

Misafir
maalesef hata vermiyor .. işin gıcık tarafı bu. uzaktan erişim değil, basit bir site içi arama motoru.. bulunduğuğ dizindeki php dosyalarının içini arıyor.. dediğim gibi localde sorunsuz çalışıyo.. servera koyduğumda hiç bir hata yok, hiçbir sonuçta yok.. sorun kodda değil galiba.. server tarafındaki izinlerden kastın nedir? olmadı hosting şirketine soracağım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.