PHP + AJAX platformunda yürürlüğe sokmayı düşündüğüm projelerim (şimdilik 3 adet) için seri çalışabilecek bir arkadaş ile anlaşma yapmak istiyorum. Bende başka bir dilde çözümler ürettiğim için projelerdeki tüm tablo yapılarını kağıt üzerinde çözdüm bu konuda işi yapan arkadaşa yardımcı olunacaktır. İstanbul dahilinde olacak karşılıklı görüşmelerle iyi anlaşabileceğim yapılan yazılımı sonra başka bi yerde görmeyeceğim ilerisi için freelance olarak veya şirket dahilinde bahsi geçen projelerin gelişimine devam edebileceğim, farklı projelerde de birlikte çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum.
Projeler karmaşık tablo yapılı uğraştırmayacak yazılımlıdır. Kişinin istemesi halinde ödemeler işin gidişatına paralel şekilde (en az üç seferde olmak kaydıyla) bölünerek yapılacaktır.
Ö.M. olarak projelerin yüzeysel detaylarını isteyebilirsiniz.
Not: Projelerin CSS tasarımları tarafımdan yapılacak, projeler bunlar üzerine oturacaktır. Her bir iş için maksimum süre 30 gündür.
Projeler karmaşık tablo yapılı uğraştırmayacak yazılımlıdır. Kişinin istemesi halinde ödemeler işin gidişatına paralel şekilde (en az üç seferde olmak kaydıyla) bölünerek yapılacaktır.
Ö.M. olarak projelerin yüzeysel detaylarını isteyebilirsiniz.
Not: Projelerin CSS tasarımları tarafımdan yapılacak, projeler bunlar üzerine oturacaktır. Her bir iş için maksimum süre 30 gündür.