İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP Çiçekçi Scripti (Sanalpos Modüllü)

create

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Öncelikle scriptim özelliklerinden sizlere bahsetmek istiyorum:
+ 3 tip kategorilendirme bulunmaktadır. Bu kategorilere sınırsız alt kategori açabilirsiniz bunlar gönderime göre, çiçeklere göre ve hazırlanışa göre'dir.
+ 2 özel menü alanı bulunmaktadır. Üst menü alanı ve vitrin menü alanı bu alanlara istediğiniz kategoriyi ekleyebilirsiniz. vitrin bölümü tab geçişli olup 12 adet ürün sergilemek mümkündür.
+ Sizin için seçtiklerimiz bölümü ise google her girdiğinde aynı sayfayı görmesin diye random olarak ziyaretçiye 3 farklı ürün sergilemektedir.
+ Sınırsız sayıda ürün ekleyebilme özelliğini söylemeye gerek yok
+ Banka Hesap numaralarını ekleyebilme özelliği.
+ Sipariş takip özelliği
+ EST sistemini kullanan tüm bankaların sanal posunu rahatlıkla kurabilirsiniz. (Not :demo adresimde ssl ve sanal pos olmadığı için kullanıma kapalıdır.)
+ Sipariş mailleriniz spama düşmemesi için SMTP mail yapılandırması panelden yapılmaktadır.
+ Her kategori, ürün ve sayfa için Title, Keyword,Description ayarlarını admin panelinden yapmak mümkündür.
+ Sistem tamamen seo ile yapılmış olup W3C standartlarına bire bir uygundur. Örnek : W3C Kontrol Et
+ 5 aşamalı sipariş bölümü mevcuttur.

İlk ürün detayları
Alıcı Bilgileri
Gönderen Bilgileri
Ödeme Bilgileri
Sipariş Onayı

+ Bunlarla beraber müşteri siparişini talep ederse sipariş takibi kısmından sorgulayarak durumunu görebilir tabi bunun için mail adresine giden sipariş numarası ile mail adresi gerekmektedir.
+ Sipariş aşamalarını müşteri talep ederse "Teslimat sonrası E-mail ile bilgilendirilmek istiyorum." bu bölümü işaretlediği zaman siparişin tüm aşamalarıyla ilgili olarak admin panelinden yaptığınız her işlem kendisine mail olarak bilgilendirilebiliyor.
+ Admin panelinde siparişleri görüntüleme alanında seç bölümü var buradan seçtikleri siparişi adminler 5 ürüne kadar tek bir a4 e çıktı alabiliyorlar.
+ Sitede etiket modülü mevcuttur.

Demo Adres : http://www.cicekciscripti.com/demo

Sanalpazar Satış Adresi

1.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

Fiyat: 250 TL'dir. Pazarlık yoktur lütfen.

Not : Sistemde silme özelliği kaldırılmıştır ve bazı alanlar durdurulmuştur. Paneli talep eden arkadaşlara pm atacağım malum aramızda muzur arkadaş biraz fazla o yüzden database kullanıcısının yetkisine sınırlama koydum. Bir diğer konu ise sanal pos modülü şuan pasif durumdadır bunun nedeni herhangi bir sanal pos üyeliğimin olmaması ve hostumda ssl olmamasıdır.

Not 2 : Sistem açık kaynak ve lisanssızdır. Alan arkadaşlar tüm değişiklikleri kendi istekleri doğrultusunda yapabilirler. Bununla beraber ekstra tasarım isteyen arkadaşlar olursa ekstra ücretle yeni tasarım yapılır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.