PHP Coder Aranıyor

0
Onaylı Üye
Üye
http://www.pulsejobs.com/ bu siteyi yazabilecek tam anlamıyla yazabilecek fiyatta uçmayacak bir php coder arıyorum. süre 25 - 30 gün gayet yeterli bir süre diye düşünüyorum. Konu ile ilgili iletişim kurmak isteyen arkadaşlar konunun altına istedikleri fiyatı ve süreyi yazarlarsa sevinirim.

İyi Günler..

0
Onaylı Üye
Üye
fiyatta uçmak deyimini açar mısınız? ne kadar bir fiyatı uçmak olarak nitelendiriyorsunuz?

0
Onaylı Üye
Üye
şu şekilde söyliyeyim 700 YTL 'ye yazabilecek arkadaşta var fakat bir codera daha sordum 1600 YTL dedi . Aradaki fark gereksiz ve fazla değilmidir

0
Onaylı Üye
Üye
şu şekilde söyliyeyim 700 YTL 'ye yazabilecek arkadaşta var fakat bir codera daha sordum 1600 YTL dedi . Aradaki fark gereksiz ve fazla değilmidir

Hamburgeri McDonalds - Burger King de yapıyor. Okul kantinindeki mustafa amca kahvedeki mehmet abi de :)

1
Onaylı Üye
Üye
tabi ahmet amca yapıp ali abinin satma durumları da var :) sorun çıktığında ali abiye ulaş ulaşabilirsen :)

0
Onaylı Üye
Üye
konuyu baltalıyorsunuz farkındamısınız ? Yapabilecek varmı yok mu

0
Onaylı Üye
Üye
hocam yüzlerkez konuşuldu bu konular aradaki fiyat farkı yani. Bende bir örnekle açıklıyım dedim :) sağ olsun @sempaty de çok güzel bir örnekle tamamlamış konuyu.

Sonuçta ikiside binmek için üretiliyor neden BMW ye 150bin euro Tofaşa 20 bin YTL istiyorlar. Şimdi bunuda anlamadım dersen bu konuyu kimse sonlardıramaz neyse fazla uzatmıyalım inşallah elindeki ve kafandaki bütçeye göre biri ile anlaşırsın ve oda sana işi en iyi şekilde teslim eder.

Edit: bu mesajı illegalf kendi mesajını editlemeden önce yazmıştım.

0
Onaylı Üye
Üye
hocam yüzlerkez konuşuldu bu konular aradaki fiyat farkı yani. Bende bir örnekle açıklıyım dedim :) sağ olsun @sempaty de çok güzel bir örnekle tamamlamış konuyu.

Sonuçta ikiside binmek için üretiliyor neden BMW ye 150bin euro Tofaşa 20 bin YTL istiyorlar. Şimdi bunuda anlamadım dersen bu konuyu kimse sonlardıramaz neyse fazla uzatmıyalım inşallah elindeki ve kafandaki bütçeye göre biri ile anlaşırsın ve oda sana işi en iyi şekilde teslim eder.

Edit: bu mesajı illegalf kendi mesajını editlemeden önce yazmıştım.

Tabiki öyle arkadaşım, fark kalite veya süre farkı olabilir fakat bütçe meselesidir bu paran varsa bmw mi alırsın tofaş mı ? bmw alırsın.

Bütçem kısıtlı yani 600-700 YTL ye yazabilecek birilerini arıyorum açıkçası

0
Onaylı Üye
Üye
destek [at] omakbilisim.com ekleyin detaylı bir görüşelim neler yapabiliriz

0
Onaylı Üye
Üye
bahsi geçen adresteki yazılımı 600-700 ytl ye yazdırman imkansız, ama verdiğin adresteki sisteme benzer sistemler var internette satılan dahada ucuz fiyatlara biraz araştırırsan işini görücek bişiler bulabilirsin.

benim fiyatım : 2bin dolar, süre 2 ay .

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşa script teslim edilmiştir kilit lütfen script hayırlı olsun

script isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz pm atmanız yeterli

Geri