Lord, Ben Halı sektörüne yönelik birşey istiyorum. Örneğin,
Halıların alt modelleri vardır (Saray Sembol, Saray Klasik, Saray Vizyon gibi), bu her modelin de kendine has ebatları vardır (Kelle halı veya 1.50x2.30 gibi). Ve her alt modelin de kendine has alt bir grubu vardır. Örneğin Saray Sembol 10530 desen 150x230 gibi.. Ve bunların renk seçenekleri vardır. Örneğin Saray Sembol 10530 desen, tek başına yeterli değildir, bunun Krem/Kahve veya Krem/Kırmızı gibi renk kombinasyonu mevcuttur.
Ben bunları giriş/çıkış yapabileceğim bir yazılım arıyorum. Kendim de basitçe ve amatörce yapmayı düşünebilirim ama, akşam eve geldiğimde bazen saat 22.00 olduğunda kendimi yatağa atıyorum. Bizim iş gündüz oldukça konuşma ve iknaya çaba işi

Bu yüzden, eğer yapmak isteyen gönüllü arkadaşım varsa veya gönüllü değil de, ücreti mukabili fazla yüksek olmamak şartıyla teklifte açabilirim arkadaşa.
Angelo, shopping cartlar da apayrı bir mesele gibi geliyor bana ama tek stok takip düşünüyorum ben. Olmadı, açık kaynak bir yazılımı kırparak stok takip yapmak kalıyor sanırım geriye..
Ozcan, Tekir konusunda da bilgi sahibim. Ama, posta kutusuna, mail listesinden günde beş altı defa posta düştüğü oldu, bu süreçten anladığım kadarıyla o kullananan kişiye hep dert yaşattı

Üstüne, freenode.net üzerinde bilgisine güvendiğim bir sistem/network yöneticisi de "Tekir mi? Aman uzak dur ondan" diye bir telkinde bulunmuştu. Ama onu da download ediyorum alternatif olarak, denemekten zarar gelmez