Php ile Urldeki Resmi Sitede Gibi Göstermek İsiyorum

H4KAN

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2016
Mesajlar
2
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar php yi yeni yeni öğreniyorum geliştirmeye calıştığım projemde urldeki resmi sitede gibi göstermek isiyorum şu altaki gibi bir betik yazdım ama reism formatlarını sevtiremiyorum sadece resim dosyalarını ekrana yazması lazım, işleyiştede biraz sorunum var yadrımcı olursanız cok müteşekkir olurum..

Karaladığım Kod:
PHP:
<?php
if(isset($_GET['resimiF'])) {
echo '<img src=" .$_GET['resimiF']. "  />';
}
?>

Örnek Site (Bu şekilde calışıcak sistem)
Kod:
https://camo.lisanssızed.io/?url=http://forum.iyinet.com/images/iyinet/logo.png
 

Ariz

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Şubat 2016
Mesajlar
4
Reaction score
0
Konum
Lenkeran
.htaccess yapa bilersin
Örnek
rewriteengine on
RewriteRule ^resim/(.*)$ ./site.az/?url=http://forum.iyinet.com/images/iyinet/$1 [L,QSA]
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara
pubg mobile uc
Üst