Arkadaşlar kendi yazdığım PHP eklentisi ile dizi ve film sitelerinizde artık videozer ve videobb nin dakika sınırlamasına takılmadan kullanıcılarınıza hizmet verebilirsiniz...
Sistemin özellikleri:
Sistem sayesinde benim önereceğim player ya da kendi istediğiniz player ile filmleri sınırsız izletebilirsiniz. Böylece videozer ve videobb'nin boğucu reklamlarından da arınmış olursunuz. Ayrıca dilerseniz sitenize filmin .flv download linkinide enjekte edebiliriz.
Fazla söze gerek yok sistemin çalışır hali için kendi websitemi ziyaret etmenizi öneririm:
HD FİLM İZLE Demo Sitem
Buradan herhangi bir filme tıklayarak sistemi görebilirsiniz.
Player
Gelelim işin player kısmına, ben kendim flashexpertin player'ını kullanıyorum ve hem videolarınızı korumak hemde kaliteli içerik almak için biçilmiş kaftan
Eğer benden komple paket alacak olursanız videoplayerınızıda fiyata dahil ederim zaten player 10USD
Player'ın özellikleri:
-Logonuzu enjekte edebilir
-Facebook ve Youtube videolarını playlist ile tek parça gibi oynatabilir
-Renk vs özelleştirmeleri yapılabilir
Daha fazla özellik için kendi sitesini de inceleyebilirsiniz ben en çok işinize yarayacak olanları saydım sizlere.
http://www.flashcomponents.net/component/flv_h.264_video_player_i_as3.html
Bot
Sitenize enjekte edeceğimiz bot ile tek tıkla arşivinizi kontrollü olarak genişletebilirsiniz. Ayrıca yakında açılacak olan film havuz botumuza size vereceğim botlar ile bağlanabilir ve %80 indirimli fiyat ile* orada ki arşivide kullanabilirsiniz.
Ücretlendirme:
Arkadaşlar, ücretlendirme için çok fazla seçenek mevcuttur.
Videozer ya da videobb için tek script + flashexpert player enjektesi = 50tl
Videozer ve Videobb scriptleri + flashexper player enjektesi = 75tl
Herhangi bir pakete Bot eklerseniz + 25tl
Yani tam kapsamlı paket 100tl
Flashexper playerınızı ben sizin için paypal ile hızlıca alır paket dosyasını size veririm. Fiyatlar player almasanız dahi aynıdır, çünkü jw player da kullansanız bukez benim yapacağım entegrasyon işlemi normalden daha yorucu olacaktır.
Kısacası kurulum ücretsizdir ve bu playerı alırsanız diğer projelerinizde de kullanmak üzere bonus olarak almış gibi olursunuz.
Ayrıca tüm paketlerde 800 filmlik text dosyası olarak embed arşivi hediye.
*Şu anda proje halinde olan ve aylık paket olarak sitenize içerik sağlayan bot paket sistemimiz yakında açılacaktır. Bu sistemi aldığınızda oraya alacağınız üyelikler %80 indirimli olacaktır.
Sistemin özellikleri:
Sistem sayesinde benim önereceğim player ya da kendi istediğiniz player ile filmleri sınırsız izletebilirsiniz. Böylece videozer ve videobb'nin boğucu reklamlarından da arınmış olursunuz. Ayrıca dilerseniz sitenize filmin .flv download linkinide enjekte edebiliriz.
Fazla söze gerek yok sistemin çalışır hali için kendi websitemi ziyaret etmenizi öneririm:
HD FİLM İZLE Demo Sitem
Buradan herhangi bir filme tıklayarak sistemi görebilirsiniz.
Player
Gelelim işin player kısmına, ben kendim flashexpertin player'ını kullanıyorum ve hem videolarınızı korumak hemde kaliteli içerik almak için biçilmiş kaftan
Eğer benden komple paket alacak olursanız videoplayerınızıda fiyata dahil ederim zaten player 10USD
Player'ın özellikleri:
-Logonuzu enjekte edebilir
-Facebook ve Youtube videolarını playlist ile tek parça gibi oynatabilir
-Renk vs özelleştirmeleri yapılabilir
Daha fazla özellik için kendi sitesini de inceleyebilirsiniz ben en çok işinize yarayacak olanları saydım sizlere.
http://www.flashcomponents.net/component/flv_h.264_video_player_i_as3.html
Bot
Sitenize enjekte edeceğimiz bot ile tek tıkla arşivinizi kontrollü olarak genişletebilirsiniz. Ayrıca yakında açılacak olan film havuz botumuza size vereceğim botlar ile bağlanabilir ve %80 indirimli fiyat ile* orada ki arşivide kullanabilirsiniz.
Ücretlendirme:
Arkadaşlar, ücretlendirme için çok fazla seçenek mevcuttur.
Videozer ya da videobb için tek script + flashexpert player enjektesi = 50tl
Videozer ve Videobb scriptleri + flashexper player enjektesi = 75tl
Herhangi bir pakete Bot eklerseniz + 25tl
Yani tam kapsamlı paket 100tl
Flashexper playerınızı ben sizin için paypal ile hızlıca alır paket dosyasını size veririm. Fiyatlar player almasanız dahi aynıdır, çünkü jw player da kullansanız bukez benim yapacağım entegrasyon işlemi normalden daha yorucu olacaktır.
Kısacası kurulum ücretsizdir ve bu playerı alırsanız diğer projelerinizde de kullanmak üzere bonus olarak almış gibi olursunuz.
Ayrıca tüm paketlerde 800 filmlik text dosyası olarak embed arşivi hediye.
*Şu anda proje halinde olan ve aylık paket olarak sitenize içerik sağlayan bot paket sistemimiz yakında açılacaktır. Bu sistemi aldığınızda oraya alacağınız üyelikler %80 indirimli olacaktır.