İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Php ileri Geri Sıralama (Onceki REsim Sonraki Resim)

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
S.a arkadaslar Her zaman oldugu Gibi Kaynagina Bakmadan Gecemedigim Hakikat Hocama Sonsuz Tesekkurlerimi Sunarim... Biraz acele Ve Cizirtili Bir ders olmuş kusra bakmayın. inşallah bir sonrakiler de kısmet olursa kışırtılı olmaz Windowsu yeni kurmuştum ses ayarlarını falan yapmayı unutmulum videoyuyu izlerken farkettim tekrar cekme gibi bir ihtimalim olamdigindan vaktim olmadigindan dolayı k.bakmayın...

resimleri ornek olarak cektim..resimler Sayfada gorukmedi Pek fazla Vaktimde olmamasindan dolayı direk mantigi anlamanız yeterli diye dusundum....

http://rapidshare.com/files/68575088/Php_Onceki_Resim_Sonraki_Resim.rar

Cagatay K.Bakma Vaktim olsa Hepsi Sana Feda olsun Ama Vaktim oldugunca Arkadaslardan es dost dan ilgelenebiliyorum....
Hadi Barisalim ;)

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi $id-1 kullanıyoruz ve db den buna göre çekiyoruz. diyelinki 2089 du id -1 dedik (öyle bir id yok 2088) yada +1 dedik (öyle bir id yok 2090)
Bu durumda bir sonrakine mi gidecek yok sql yoksa hata mı verecek. :)
farklı bir yöntemle direk $id+1, $id-1 denedim db de sıra atlama olmadığı için sorun çıkmadı.

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayir Cevap yaza Basmayacaktim ? Konu Olarak Actim Zaten Orada Arayan Cagatay Burada Da ugrasmadan Gorur...Hem ben cevap yazsaydim o konuya bile Bakmazdi.. Bundna Eminim...Onun icin Konu actim Ama Madem istenmedik sileriz olur Biter ;)

Ayrica Bunun bircok yontemi olabilir.. Yukarida ki arkadasim ne demek istedin pek anlamadim ama Yaptiysan sorun Yok demek ;)

X

xfreex

Misafir
bence Hakikat abi ye ayıp olmuş
nereden esinlendiğini seziyorum

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Baslikda Belirrttim Dikkatini Cekerim
S.a arkadaslar Her zaman oldugu Gibi Kaynagina Bakmadan Gecemedigim Hakikat Hocama Sonsuz Tesekkurlerimi Sunarim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.