İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php.ini ve querystring sorunu !

xkare

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar. Querystringler çalışmıyor serverda. Daha önce böyle bir problemle karşılaşmıştım ama nasıl yaptığımı unuttum. şöyleki a.php?a=asdasd diyelim asdasd değişkenini almıyor. Bi yerden açık kapıyorduk makina windows. php.ini de olması gerekti diye düşünüyorum nedir problem ?

I

ImPaLa

Misafir
bence kodlarını değiştir dostun register_global'in açık olmasını kimse tavsiye etmiyor, bir an önce kodlarını düzenle yakında register_global acık host bulman bile zorlaşack.

B

besturk.net

Misafir
bence kodlarını değiştir dostun register_global'in açık olmasını kimse tavsiye etmiyor, bir an önce kodlarını düzenle yakında register_global acık host bulman bile zorlaşack.
Neden tavsiye edilmediğini biliyomusun ?

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
session yada cookie olarak keydettigin abc var diyelim, birde adres satırına yazılarak gelen abc (gelemez deme gelir adam adres satırına yazabilir sonuçta) sence hangisi işleme katılır :D
ya bu değer hayati bir oneme sahipse, yönetici belirleme gibi bişi :D

xkare

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
register_globals açt1m ama olmadi arkadaslar. ? baska ne olabilir plesk yüklü bu arada panel olarak etkiler mi ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5