İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php kod hatası veriyor;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
allahım sen bana sabır ver. tamam @qdin ne halin varsa gör ben uğraşmayacağım senle ama uğraşan elbet çıkar oturur ağlarsın.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tartışmaya, karşılıklı hakaret etmeye devam ettiğiniz ve konunun dağılmasına göz yumduğunuz takdirde uzaklaştırma alacaksınız.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
allahım sen bana sabır ver. tamam @qdin ne halin varsa gör ben uğraşmayacağım senle ama uğraşan elbet çıkar oturur ağlarsın.

Sen benimle muhatap olma yeter hızlı çalışmak için yaptıgım ve %98 acıksız bir sistem olan son kullanıcıya hiç bir sekilde etki vermeyen sadece egosunu tatmin etmek isteyenlerin kendi ekranlarında görecegi kücük kod hileleri ile yaptigin bir görünümü açık olarak gösteriyorsun database adımı söylemişsin bir index atmayim hata mesajlarını kapatmadıgım icinmi buna açık diyorsun git kızılaya bir hava al bu gördüklerin senin görebilmen icin bırakılmış seyler.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Caesar ve qdin,
Oncelikle Gamend in dedigi uzre eger bu kisisel tartismaya donerse ikinizde uzaklastirma alirsiniz.

Bu baslik altinda ornek bir durum olustugu icin bu mesaji yaziyorum.

1. qdin in Caesar a yazdigi "boyle mi koder" olunur mesaji, forumda gormek istemedigimiz turden negatif mesajdir.
Birbirimize destek olup moral vermek varken neden kostek oluyoruz?

2. qdin in bu mesajina karsilik Caesar in sorunlu kodlama ile ilgili verdigi link, guvenlik acigi icerdigi icin foruma yazilmamali idi. Eger bir kisiyi uyarmak istiyorsaniz, bu tur mesajlari ozelden iletin, buyuklugunuzu gosterin.

Webmaster arkadaslar, lutfen birbirimize destek olalim.
Olaylara negatif yaklasmayalim, mesaj yazmadan once o mesaj bana yazilsaydi ne hissederdim diye dusunun.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Kimsenin büyüklük göstermesini gerektirecek bir konu yok sadece o kodu o sitede kullandıgım icin buyur hek edilebilirse et demek istedim bende biliyorum 2 günlük denemelik bir sitenin neresinde ne var. burada siz bu kedi kılıklı adamı koyuyun durun 10 tane mesaj attım biriniz bakmadı adam hırsız scripti clone yapmiş tasarım yapmiş biriniz laf etmeniz ceaser vs 5 kişi ile sizi iyi sohbetler bir daha buraya adım atarsam bu ceaser gibi yapışkan olayım. Sizde böyle tek taraflı gidin ceaser inşallah adam gibi bir site yaparsın o zaman ben sana gösterrim odin kim.

Sen benim 2 senedir googledan 200k hit çeken botumu çözemedin bana php den coder lıkdan bahsediyorsun hazımsızlıgını giderecem ben senin.

Yok gelir mod kibar odin bilmemne bu Ceaser a kimse bişi demez adam herkeze atlar zıplar uyarı bize.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
İyide hiç bişey yokken ben bu yanlış kod için insanları uyarıyorum. Sonra bu arkadaşın saçma sapan tavrı ile karşılaşıyorum. Güvenli değil kod ben bunu söyledim.

Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Bunu kabul etmek büyüklüktür tutupta "al hek et derse" beni sinirlendirmiş ve kışkırtmış olur.

Ben bıktım artık. Eğer bu bölümde gördüğüm hataları her söyledimde böyle bir tavır göreceksem ben buraya birşey yazmam ne haliniz varsa görün ister heklenin ister down olun der geçerim.

Bakın hala hırsız gibi laflar kullanıyor of anam of.

Mepring

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen kod yazdıgınımı sanıyorsun kasemi ben yazdım qdin abide kodlamada yardımcı oldu ne var yani şimdi iki döngü tekrarladı diye açıkmı oldu. kendi sitenden neler var görmüyormusun? baştan sona çalıntı siteler ile geziyorsun session kayıtları bildigin gibi PC ye kaydedilir bir güvenlik resmi icin oluşturdugum sessionu kendi bilgisayarımda sana l olarak oluşturabilirim bu şekilde her üyeligin sana ekstra yük bindirir o kodlardan açıktan bahsetmissin açık budur kod tamamlamasını yapmamak acık degildir gözünden kaçar akşama kaparsın.

Hırsız degilmisin nacizanebilgi.com bir üretimmi? bunu kabul edende senin hırszlıgını kabul etmiştir. hiç bişi çalmasan adamların tasarımını çalmıssın -Rep ci arkadaşların olmasa bunu bana rep verenlerde söyler ama korkuyorlar demek yönetim tarafından tutulmandan!!

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ne haliniz varsa görün. büyük olan sizsiniz ben birşey bilmiyorum.

kabul ediyorum ben birşey bilmiyorum. bundan sonra da özel mesaj gönderenin şu nedir diye canını sıkarım kolay gelsin.

paylaşım burada bitmiştir.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Sen kod yazdıgınımı sanıyorsun kasemi ben yazdım qdin abide kodlamada yardımcı oldu ne var yani şimdi iki döngü tekrarladı diye açıkmı oldu. kendi sitenden neler var görmüyormusun? baştan sona çalıntı siteler ile geziyorsun session kayıtları bildigin gibi PC ye kaydedilir bir güvenlik resmi icin oluşturdugum sessionu kendi bilgisayarımda sana l olarak oluşturabilirim bu şekilde her üyeligin sana ekstra yük bindirir o kodlardan açıktan bahsetmissin açık budur kod tamamlamasını yapmamak acık degildir gözünden kaçar akşama kaparsın.

Mepring banlanmistir.
Konuyu kapatiyorum!

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
qdin, hakaretlere devam ettiği için uzaklaştırılmıştır.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bu baslik altinda "include" iceren kodlar guvenlik icin sakincalidir.
Include etmeden once, degiskenin zararli maddelerden temizlenmesi gerekmektedir.
Bu baslik guvenlik sorunu yaratabilecegi icin belirtmek istedim. (Ek olarak baska kullanicilardan da uyari geldi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5