İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PHP kursu - İzmit

Robinyz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın vereceği ve benimde katılacağım bir php kursu düşünüyoruz. Hafta sonları 2 saat gibi bir süre düşündük. Gerçek manada iyi bir php bilgisine sahip arkadaşımız, IyiNet yönetiminden de biri ama kendisine sormadığım için deşifre etmek istemiyorum.

Eğer 4-5 kişi olursak hemen başlayabiliriz.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
benim için sorun yok ismimin açılmanması açısından. kurs tarafımdan verilecektir.

haftasonları 2şer saatten 2 ay civarında bir süresi olacak. kurs bitiminde tüm katılanlara birer proje vereceğim. ve projeleri tamamlayabilecek hale gelmeden hiçbir katılımcı ile dersim bitmeyecek.

daha önce yaptığım işler için, www.atayalgec.info 'ya bakabilirsiniz.

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ders konularını alabilmemiz mümkün mü?
Konu başlıkları falan.. bilmediğimiz şeylerse ben katılabilirim.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
katılımcıları, temel olarak php kullanımından başlayarak, download sitesi, ziyaretçi defteri, haber sistemi vb. scriptleri hazırlayabilecek konuma getireceğim. tabiki bu projeler çok işlevli değil basit projeler olacaktır. veritabanı olarak mysql kullanacağız.

katılımcı sayısı 4 veya 5 olursa net olarak bir ders programı yaparak tüm katılımcılara programı onaylatacağım zaten.

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keşke ank. da böyle bişey olsa, :(

buarada atay hocam refaranslarınızdan bi site trojen yemiş avast havada yakaladı :)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
keşke ank. da böyle bişey olsa, :(

buarada atay hocam refaranslarınızdan bi site trojen yemiş avast havada yakaladı :)

hangi site olduğunu pm ile gönderebilirmisiniz sanıyorum bir toplist kodu felandır uyarı verdiren.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5