İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php Link Directory hakkında

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim.
1- Bir kategori açtık spor diyelim bunun altına alt kategori nasıl aöıyoruz yapamadım!
2-Logo yu nasıl ekleyebiliriz?
3-kayıt olurken siteye koymak için bir kod veriyor ya onu şimdilik kaldırabiliyormuyuz?kaldırabiliyorsak nereden?O kodun koyulmasının bir nedeni varmı? site sahipleri ben dahil sitesinde görünecek bir kod koymak istemiyor!
4-Şimdilik Bu KAdar ...Herkese Teşekkürler
:)

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hepsini bilmeniz mühim değil:) tek tek de cevap alabilirim

Z

Zion

Misafir
1) Mevcut kategorilerden birini tıklayıp ona alt kategori açabilirsin.
2) Mevcut logoyu sağ tuşla tıkla, nerede olduğuna bak (örn: www.site.com/images/logo.gif ) Aynı klasöre aynı isimde bir dosya atarsan otomatik olarak değişecektir. Ama daha advance bir çözüm için template dosyanın header.tpl dosyasını aç ve orda logonun yer aldığı satırı bul. Ordan değiştirebilirsin. Yolu düzgün yazmayı unutma.
3)Directory settings kısmında reciprocal link değişim modunu zorunlu yapmazsan kimse o kodu eklemek zorunda kalmaz. Bu sayede daha kolay ekleyebilirler. İstersen site eklemeyle ilgili tpl dosyalarından bu kısmı tamamen de kaldırabilirsin.
4) şimdilik bu kadar. rep tuşu hemen sağda yukarda ;)

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki çok teşekkürler teraziye tıkladım...o tıklanacaktı değil mi?:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5