Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam
Dolphin ya ben seni kaç gündür arıyorum http://www28.brinkster.com/datamerkezi/bilisimtr/ tasarım bitti.Ortadaki flash resimlerve yazılar TXT dosyasından degiştirilebilir.Fakat nerelerdesin bir türlü ulaşamadım.MSN yi hiç açmadın sanırım mailin değişmiş.Neyse Görüşürüz...
Bana 24 saat [email protected] adresinden ulaşabilirsin.Bence tasarımın güzel olmuş ama geç oldu.Bende başka bir site apıp yayınlamaya başladım 2-3 sayfası eksik onlarıda kısa süre sonra tamamlayıp yayınlayacağım.bilisimtr.net adresinde.Bunun yanısıra başka bir site işi var.Bu konuda önce çalışma için örnekleri ondesign.org adresinde bulabilirsin.Tasarım ve hosting işini aldım.Dönüşü yok.Bu sebeple bir bak ve bana kati süre var.Şu kadar süre sonra teslim edebilirim diye...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5