• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Php-Nuke Anlık Ziyaretçiler Bloku (Online Visitor)

• Konbuyu başlatan Neb
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görüntüleme : 7K

Neb

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Bursaspor
199 Aydır Üye
Arkadaşlar bir arkadaşımız bu adreste sitede bulunan ziyaretci sayısını nasıl kesin bir şekilde öğreniriz demiş, konu eskiydi ama bir arkadaş hortlatmış, bende hort konunun üzerine zıpladım kategoriden sorumlu oldugum icin, fakat konunun mort oldugunu görünce yeni konu açıp, bloku oluşturup konuyu sabitlemeye karar verdim :p

Eklentide dosya mevcut. Dosyayı (Wordpad ile) açıp seninsiten.com kısmını sitenize yani kodu koyacagınız yere göre editleyin, ve admin.php'den kodu çalıştırın..

Scriptin veri cektigi yani ziyaretci sayısını söyledigi siteyi Google'da buldum bir aksilik çıkabilir ama şu anda bir problem yok..

Blokla ilgili bir problem cıkarsa buradan paylaşabilirsiniz..

Phpnuke kullancılarına kolay gelmesi ve işlerine yaraması dileğiyle.
Neb

hafiz

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
114 Aydır Üye
eklentiyi ben göremedim

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.