İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Php Scripti

W

wish-tr

Misafir
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir mp3 sitesi yapacağım. Yalnız yapacağım siteyi Php ve MySQL kullanara yapmak istiyorum.
Biraz açıklamak gerekirse; sitemde admin alanına girip, sadece Sanatçı adı, Şarkı adı ve Mp3 dosyasının bulunduğu yeri belirterek siteme mp3 eklemek istiyorum. Ayrıca sitede Sanatçı ismine göre alfabetik bir sıre olması gerekiyor.
Bu konuda örnek gösterebileceğim site: http://www.mp3yukle.com

Anlıyacağınız, bana bu scripti yapacak arkadaş arıyorum. Ücreti ne ise ödiyeceğim.
Yardımlarınız için teşekürler.
İyi çalışmalar.

karaduman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben yapabilirim. ancak mysql kurulurken türkçe desteğiyle kurulmamışsa alfabetik siralamada sorun çıkabilir. örneğin İbrahim tatlıses'i buyuk i ile başladığı ve latin tabanlı karakter kodlamasında bu 'yacute' olarak kodlandığından y harfinden sonra listelenir. bu da pek hos olmaz sanırım. Aslında çözülmeyecek bir şey değil ama kendin uğraşacaksan eğer, bilmen gerekir diye düşünüyorum.
başarılar dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.