Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
forum açıyorum kategori açıyorum ama hiç biri anasayfada çıkmıyor. anasayfada forum yok dior. Ne yapmam gerek??? lütfen yardımcı olunuz?
sinirden delirecem
Tabikide silinir, fakat veritabanını yedekleyeceksin..
Yani örnegin, üyelerini, forum konularını, postlarını, forum başlıklarını yedekle..
Öyle tekrar kur veritabanını, yani veritabanı güncellemesi yap..
Saygılarımla.
ya ben sorunu anladım. sorun izinlerde. ama izinleri ayarlayamıyorum. phpbb işlerinde daha yeniyim. izinleri tam yetki falan filan var nasıl ayarlayacağım anlamadım.
Yönetim paneline girin, üstten forumlar kısmına girin, soldan Forum tabanlı izinleri kısmından Forum izinleri'ne basın.İstediğiniz forum yada forumları seçip gönder diyin, kimleri görmesine yetki vereceğinizi filan ayarlayın. Sonra yeni forum açarken izinleri kopyala seçeğini seçip bu yaptığınız forumun izinlerini diğerlerine de yapın..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.