İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

phpdev

PG13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba
phpdev isimli programı yükledim ama tam amacına ulaşmadı sanırım. yani bilgisayarımda web server kurmak istiyorum kısacası php programlarımı bilgisayarımda çalıştırıp denemek istiyorum..
bunu yapabilecegim program phpdev degil mi? eger öyleyse neden başaramadıgımı, değilse hangi prgramı yükleyecegimi söylerseniz sevinirim..
saolun...

A

ahmetsen

Misafir
PG13' Alıntı:
merhaba
phpdev isimli programı yükledim ama tam amacına ulaşmadı sanırım. yani bilgisayarımda web server kurmak istiyorum kısacası php programlarımı bilgisayarımda çalıştırıp denemek istiyorum..
bunu yapabilecegim program phpdev degil mi? eger öyleyse neden başaramadıgımı, değilse hangi prgramı yükleyecegimi söylerseniz sevinirim..
saolun...

sanirim sen phptriad dan bahsediyorsun.. tam adi bumu bilmiyorum ama..

biraz daha ugrastirir ama.. apache-php-mysql combosunu :) kullanabilirsin.. apache.org, php.net ve mysql.com dan gerekli dosyalara kolayca ulasabilirsin.. kurulum icinse readme dosyalarini okuyarak veya php.org.tr dokumanlar kismindan belgelere erisebilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.