İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pin Kodu arkadaşlar !!!

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar benim pin kodu 14 ağustosta hesabım 50 yi geçtikten sonra şuan dan itibaren gönderildi yazıyordu fakata bugun 25 şi hala gelemdi 30 nda tekrar isteme hakkım varçünkü yeni pin kodu istemek için ancak 30 nda isteye bilirim şimdi ne yapmam gerekir sizce yapmam gerenken başka eylemler varmı mail atayımmı? onalara

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haziranın pin kodu daha yeni, geldi 1 hafta önce. bence biraz bekle derim :cool:

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne zaman gelir peki

ya çek ne azaman ulaşır sizce bana diğelim pin min fln geldi expressle sitedim ne zaman gelir? :D

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Sabır dostum. Ben ilk istedim hiç gelmedi. Daha sonra evlendim, yeni evime istedim. İstedikten 40 gün sonra daha dün elime geçti.

M

Metalirik

Misafir
Kenan56 o zaman seninde evlenip yeni bir eve çıkıp yeniden istemen gerekli ;)

M

Metalirik

Misafir
Yav, bir arkadaş yazmış haziranda gönderildi ağustosda aldım 70-80 gün beklemiş, acele etme 4 hafta bekle gelmezse yeniden istersin ;)
40 gün beklemeni tavsiye ederim, telaş edip yeniden isteme

Evocel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeniden İstesenizde , Bisey Farketmez Aynı Pin gelir ..
Ama Sabırlı Olmakta Yarar var.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim de pin 40 gün icindemi ne geldi ama ilk gelen pin ingilizce digeri türkçe idi ikinci istedigim daha hızlı geldi :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.