İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PIN Kodu - İnce Ayrıntı..

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PIN kodumuzu istedik. 3 hafta geçti, gelmedi. Panele girip bir tane daha yolla dedik. Adamlar yolladı ama ertesi gün ilk yola çıkan PIN geldi. Bu PIN ile 2.yollanan PIN aynı mıdır? Aynı değildir ama ikisi de doğru pin midir?

"Yeni bir PIN iste" den kasıt:

- Yeni bir PIN yarat mıdır?
- Aynı PIN i bir daha yolla mıdır?

Teşekkürler, saygılar..

E

European

Misafir
benim pin hala gelmedi. 3 defa gönderttim hala tık yok:)
neyse gelse de olur gelmesede:)

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tekrar isteyince cevabımı aldım. Teşekkürler..

"PIN kodunuzun elinize geçmesi 2-3 hafta sürebilir. İlk gönderdiğimiz PIN kardı size ulaşırsa, o kartta bulunan numarayı girebileceksiniz."

Eğer ulaşmayan varsa hemen tekrar isteyin bence. Hangisi gelirse artık..
Saygılar.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anadolu' Alıntı:
Tekrar isteyince cevabımı aldım. Teşekkürler..

"PIN kodunuzun elinize geçmesi 2-3 hafta sürebilir. İlk gönderdiğimiz PIN kardı size ulaşırsa, o kartta bulunan numarayı girebileceksiniz."

Eğer ulaşmayan varsa hemen tekrar isteyin bence. Hangisi gelirse artık..
Saygılar.
38 günde elime ulaştı, ilk pin kodu 1 ay oldu gelmeyince 2.sini istedim 4 gün sonra elime ulaştı, şöyle düğün davetiyesi gibi birşey ama çok adi ynai zarf falan yok sadece bir yapışkan etiketle 2 ye katlayp gönderiyorlar, içinde de zaten ,pin saffasında yazanların aynısı yazıyor, merak etmeyin gelir mutlaka..

e-net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
daha once de seoyledigim gibi pin kodunun gelmesi biraz zaman alıyor, hatta genelde bir ayı geçedebiliyor..
onun için pin kodum gelmedi bi türlü diye tasa yapmanıza gerek yok.. hayatı akışına bırakın elbet gelir :)

L

loadmp3

Misafir
Arkdaşlar inanın panelin neresindne pin kodu isteniyor bilmiyorum,
Birisi bu pin isteme konusunu yazsa ve sabitlese nasıl olur ? :confused:

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar pin kodunu hesabım bölümünde bulabilirsiniz. pin kodu olayı sadece 2005 yılında üye olanlar içindir. pin kodu istedikten 25 gün sonra elinize ulaşır. şayet ulaşmazsa tekrar isteyin. eski kod yeni kod ikiside aynıdır. elinize herhangi bir pin kodu ulaştığında bunu hesabım bölümündeki pin kodu bölümüne girebilirsiniz ve pin kodu girildiğinde ilk ödeme onaylama zamanında 100 $ ı geçen çekleriniz onaylanacak ve size gönderilecektir...

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
varmı başka ayrıntı isteyen bunları daha öncede anlattım ama sorun değil anlatırız yine.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5