İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PKK askerlere ihale edildi..

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
İyide durun bakalım öyle bodoslama ırağa tabiki giremeyiz bunun alt yapısı yapılmalı (şimdiye kadar yapılmalıydı ama yapılmadı)... Türk milletinin sorunu medyayı birtürlü kullanamamak. Amerika kimmişki adamların gücü var ama yarın birgün bi sorunları olsa dağılıverir ülke biz ise tam tersi kenetleniriz

medyayı kullanamamak mı ? yoksa medya'nın başkalarının elinde olması mı :) ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
medyayı kullanamamak mı ? yoksa medya'nın başkalarının elinde olması mı :) ?

başkasının elinde olmasını geç daha biz kendi medyamızı kullanamıyoruz:D

Mesela ıraktakiler bizim ırağa toprak için gittiğimizi sanıyolar yap bir askeri kanal bilgi ver bu koularda çok zor olmasa gerek

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
iste fark o zaman Suriyeye geliyoruz bak denebilmişti. şimdi bunu diyebilecek kimse yok maalesef.
ve bugünümüzde benim de payım var. ben de bu milletin yarısı gibi baktım enflasyon düşüyor, milli gelir artıyor, rahatım ağır bastı Akp ye oy verdim. nereden bilirdim benim seçtiklerimin borsanın istikrarını ülke topraklarına değişeceklerini. bunları, bu olacakları, ülkemin düşeceği bu durumu ne medya söyledi ne de muhalefet. belki söylendi de dediğim gibi rahatım ağı bastı.
özür dilerim. kişisel olarak yaptığım en büyük hataydı. umarım tarih bundan beni de sorumlu tutmaz.

Biz bunları söylemeye çalıştığımızda dindar cumhurbaşkanı dindar başbakan olacak fena mı diyordu herkes. Fena da olmadı hani. Şimdi dini bütün Türkiye'de Şırnak'a kıbleye durup namaz kılabilir herkes gönül rahatlığıyla. Boşver ama zaten AKP dışında oy verecek kimse de çıkmadı, öyle de bir ironi var. bu ülkeye müstahak herşey. Herkes rahatından memnun, bir bize mi düşüyor bıdı bıdı konuşmak eleştirmek.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ne desen haklısın. oy veren hepimiz bugünün sorumlusuyuz.
artık milletçe silkinip kendimize gelmemiz lazım.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Biz bunları söylemeye çalıştığımızda dindar cumhurbaşkanı dindar başbakan olacak fena mı diyordu herkes. Fena da olmadı hani. Şimdi dini bütün Türkiye'de Şırnak'a kıbleye durup namaz kılabilir herkes gönül rahatlığıyla. Boşver ama zaten AKP dışında oy verecek kimse de çıkmadı, öyle de bir ironi var. bu ülkeye müstahak herşey. Herkes rahatından memnun, bir bize mi düşüyor bıdı bıdı konuşmak eleştirmek.

evet, yes, yavoll :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.