İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pkk küfür r10 ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LossMan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlıktaki gibi açtığım konu neden silindi? Pkk ya küfür etmek suçmu? Suç sayan bir forumdan atılmamı bu sitede dile getirmem neden rahatsızlık yarattı? Bu forumun r10 ile bir bağlantısı varmı? Bu forumda pkk yı savunuyorsa lütfen beni bu forumdan r10.net'in yaptığı gibi banlayın, atın, suçlu ilan edin, pislikmişim gibi davranın. Bu forumun kararı benim için çok önemli?
Açtığım konunun bu forumdan silinmesi beni çok üzdü. Bir açıklama bekliyorum.
(unutmayın mesajı silmek veya üyeyi banlamak işin en kolayıdır)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silinmiş konunuzu bulamadım ancak şunu açıkça belirtmeliyimki T.C yasalarına saygılıyız herhangi bir yasadışı örgüt taraftarıda değiliz.. küfür etmeniz durumunda sadece küfür ettiğiniz için bizde duruma göre banlayabilir uyarabiliriz... küfür kabul ettiğimiz bir şey değildir.. ancak bence konunuzun silinme sebebi içinde geçen r10 ve hakkındaki yorumlardır.. biz özellikle o site hakkında kötü yorumlardan pek hoşnut değiliz.. bildiğiniz gibi o forumda bizim hakkımızda forum hakkında ve iyinet hakkında hiçde hoş olmayan cümleler kelimeler kullanılmaktadır.. ancak biz bu seviyeye düşmemeye özen gösteriyoruz.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
başka forumlarla ilgili şikayetlerinizi burada belirtmeniz hoş değil.
r10 un burada iyinetin de orada tartışılması hoş olmaz.
eminim aynı konuyu r10 da açsanız oradaki yetkililer de aynı şeyi yapardı.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Aynı konu geçenlerdede açılmıştı , tekrarlıyorum: Burada bunu dile getirmeniz anlamsız, konunuzda haklı yada haksız olabilirsiniz. Oradaki yönetim şekli,forum çizgisi,... iyinet i baglamaz, terside aynı şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5