İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Planet Authorize kullanan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadaşlar Planet Authorize (Sanal Pos gibi bişey) Merchant Systemini kullanan var mı ? Türkiyeye hizmet veriyor musunuz diye sordum evet dediler bazı evraklar istediler gönderdim 48 saat içinde dönüş yapacaklarmış.

Ufak tefek de para istediler bu arada kurulum vs.. Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi ? sistemleri panelleri vs kolay mı para transferleri tr ye hızlı mı..

Başvurum onaylanırsa once 79 Usd kurulum ücreti ödeyip siteme kuracağım icin kullanan birinden bilgi alarak hareket etmek daha mantıklı diye düşündüm.

Planetauthorize Payment Gateway (All Prices in US dollars)
* Setup Fee: $79.00
* Recurring Monthly Gateway Fee: $20.00
* Transaction Fee: $ 0.05 cents (first 250 monthly transactions are free)
* openbravo POS - Planetauthorize integrates with openbravo POS at no

http://www.planetauthorize.com/

serkantatar

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadaşlar Planet Authorize (Sanal Pos gibi bişey) Merchant Systemini kullanan var mı ? Türkiyeye hizmet veriyor musunuz diye sordum evet dediler bazı evraklar istediler gönderdim 48 saat içinde dönüş yapacaklarmış.

Ufak tefek de para istediler bu arada kurulum vs.. Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi ? sistemleri panelleri vs kolay mı para transferleri tr ye hızlı mı..

Başvurum onaylanırsa once 79 Usd kurulum ücreti ödeyip siteme kuracağım icin kullanan birinden bilgi alarak hareket etmek daha mantıklı diye düşündüm.

Planetauthorize Payment Gateway (All Prices in US dollars)
* Setup Fee: $79.00
* Recurring Monthly Gateway Fee: $20.00
* Transaction Fee: $ 0.05 cents (first 250 monthly transactions are free)
* openbravo POS - Planetauthorize integrates with openbravo POS at no

http://www.planetauthorize.com/

yanlış yere yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.