İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Plase

O

onurkara

Misafir
Selam arkadaşlar sitede konular açılmıyor bununla ilgili biliginiz varsa vardımm edinn nasıl düzeltirim ?

Sönmez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konular açılmıyor derken konu açmaya yetkiniz mi yok diyor ? Yoksa başka bir problem mi var ?? Tam olarak açarsan sevinirim.. Bir de son zamanda eklenti falan kurduysan kurulumda kaynaklanan hatadan olabilir..

O

onurkara

Misafir
şimdi ana sayfadan mesala program bölümüne girdim orada windows diye konu var oraya tıkladığım zaman cevap yaz butonları falan var.Sorun işte bu.

O

onurkara

Misafir
miskinlerforum2uc.jpg

İŞTE BÖYLE OLUYOR LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNN:( :( :(

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
hangi version? sunu dene: admin panelinde style bolumune gir yeni stil olustur no parent style isaretle, bu olusturdugun stil ile forumuna gir ayni sorun varmi yokmu bak, ayrica 30x dan 3.5'e guncelleme yaptiysan ve templateleri revert etmediysen buna benzer cok sorun yasarsin.

O

onurkara

Misafir
Sağol arkadaşım ben sorunu çözdüm bir eklenti yapmışım silmiştim ama bazı yerleri silinmemişti ama genede çok teşekkür ederim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.