İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Platinum Way 11 Günde %222 Oranında Kazanç! [157 Gündür Online]

Troian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar, size 2 gün önce denk geldiğim ve araştırmalarım sonucunda yatırım denemeye karar verdiğim Platinumway'i tanıtacağım.

Site 150 küsür gündür aktif. İngiltere tarafından verilen lisansları var(Her hyip sitesinde olandan). Aldıkları yatırımları metal ve kriptopara piyasasında değerlendirdiklerini belirtmişler. Yatırım forumlarındaki konularını inceledim herhangi bir sorun görmedim. Ayrıca monitörlerde de ödüyor olarak gözüküyor. Ben bugün sabah 11 de günlük pakete 20$ attım. Çektiğimde onuda konuya ekleyeceğim.

Şuanda riske edebileceğiniz tutarlarla günlük paketi deneyebilirsiniz. Site hakkında olumlu/olumsuz gelişmeler olması halinde burada bildireceğim.

Paketlerin ödemesi belirli bir vade sonunda dolmaktadır. 1,5,7,11 ve 33 günlük vadelerin yanında vip planlarda bulunuyor. Yatırım paketleri kısmına bakarak daha detaylı inceleyebilirsiniz. Sorunuz olursa yazmanız halinde elimden geldiğince yardım ederim.

12.04.2016 - Konunun açıldığı tarihe kadarki sistem istatistikleri

Yatırım Paketleri:

Ödeme Yöntemleri

Advcash
Bitcoin
Perfect Money
Payeer

%5 Referans bonusu bulunmaktadır.

Kayıt İçin: Platinumway.biz

İyi veya kötü düşüncelerinizi konu altında belirtmekten çekinmeyin arkadaşlar :)

Troian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.90 $ tutarında referans ödemesi alındı arkadaşlar. Yarım saat içinde gönderdiler :)

WkzAE4.png

Troian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dünden beri referans gelirlerim. 2.15 dolar daha var içeride onu Perfectmoney hesabım olmadığı için çekmedim, yatırımın yarısını çıkarttım çoktan :)
v5GyJ4.png

Troian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni referans komisyonum arkadaşlar. Şimdiye kadar aldığım en yüksek referans komisyonu olarak tarihe geçti :)
8ZvW1Q.png

kamilkaya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi günler dostum senin linkinden üye oldun bitcoin üzerinden siteye para yatırdım bugün saat 10.30 da onaylandı istedikleri tutarı gönderdim genelde kaç saatte onaylanır bilfin var mı :D :D :D

Troian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam Bitcoin yatırımında genel olarak gecikmeler olabilir. Sana gelen maildeki bilgileri sisteme aktarırsan yatırımın daha hızlı sonuçlanacaktır :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.